İlk maket model çalışmamdan biri. Lizbon 'dan almıştım. Aşama resimleriyle aktarıyorum.
|
||
diecastr.com
|
||
Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Yetkili: cemo-cemo, Predator, vtgurol, camorenesi
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)İlk maket model çalışmamdan biri. Lizbon 'dan almıştım. Aşama resimleriyle aktarıyorum.
En son G.HEPARSLAN tarafından, 05 Oca 2010, 00:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: Fotoğraf Ekleme Kuralına Göre Düzenlenmiştir.
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Ellerine sağlık Onur. Güzel ve temiz bir çalışma olmuş. Akın kardeşimiz görmesin
![]()
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Hızlı bir çalışma olmuş kanatimce... Makette fazla parça yoktu sanırm... 1/48 ideal ve detaylı bir ölçektir plastik modeller için esasında ama belkide bu modelde fazla detay yoktur tabi bilemiyorum... Çalışmaların devamını bekliyoruz... İyi günlerde seyireyle...
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)
7 saatte tamamladım. Aslında detaydan ziyade parça baya fazlaydı. Çekilen resimler aslında epeyce tamamlandıktan sonraki hali. Alt üst kanatlar motorları ayaklar kuyruk kısmı,ön cam ve çevresi vs. uğraştırıyor. yorumlarınız için teşekkürler
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Eline sağlık Onur çok güzel görünüyor.Bundan 5-6 sene önce benimde birkaç çalışmam olmuştu.Ölçek,üretici hatırlamıyorum küçük bir F serim vardı.F4-E Phantom,F16-C,F18-A hatırladıklarım.Haylaz bir misafir bebesi saldırısı sonrası yerle yeksan olmuşlar bende bu olaya küsmüştüm.Şimdi senin paylaşımınla ufak ufak birşeyler yapma vaktinin geldiğini hissettim.Paylaşım için teşekkürler kardeşim...
![]() ![]()
İçindeki bu hissi uyandırdıysam ne mutlu bana :) teşekkür ederim Umarım güzel çalışmalarını bizimle paylaşırsın ![]()
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Akın'dan sonra bir model uçak sever üyemiz olmasına çok sevindim.Satın almaktan öte satın alınan objeye emek katmak ayrı bir değerli kılıyor.
Ellerine sağlık.Çok başarılı gözüküyor.İyi seyirler... ![]()
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Onur çok güzel olmuş. Gerçeğini de severim. Yanılmıyorsam bundan İbrahim Tatlıses'te vardı. Bir de Bonair'de. Bunun yanına bir de , yine Revell'in Challenger cl604'ü iyi gider.
![]()
İbrahim T. golden edition mı yaptırmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Nadide bir modeldir zaten Cessna'nin orijinal web sitesinden detaylı iç kısmını inceleyince hayran kalıyorsunuz. CL604 ise Bombardier 'in Cessna ya olan cevabı ![]() ![]() teşekkürler
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Parçası a değildir bunun. helede o ufak barçaları birleştirmek işkence. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Teşekkür ederim Ali abi, gerçekten sabır işi istiyor ama uğraştıkça kendi emeğimden bir şeyler çıktıkça hoşuma gidiyor. Onu izlemek de ayrı zevk ayrıca metalleri modlamak ta öyle..
![]()
Re: Cessna Maket Uçak Çalışmam (revell)Ellerine sağlık Onur kardeşim... Sen yaşlarda başladığım ve üzerine hayli eğildiğim bir konu idi model uçak konusu ve zamanında Ankara/Yeni Karamürsel mağazasından bolca alır ve saatlerimi verirdim bu değerlere...
Uçak modellerim ne yazık ki Ankara' daki evimizin deposunda kaldı... :(( Paylaşımınla o günleri tekrar yaşattığın ve özlettiğin için teşekkür ediyorum... Ankara' ya gittiğimde anılarımla geri döneceğim demek oluyor bu. Ayrıca Forum Özel Üyemiz Gökhan DERLİ' nin de ciddi anlamda değer verdiği bir konudur uçak konusu ve ne mutlu ki o da Antalya' da... ![]() Sevgiler, selamlar... ![]()
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |