LIMITED EDITION OF 6000 PCS WORLDWIDE

üretici sitesinden alıntıdır..
|
||
diecastr.com
|
||
1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CAR
16 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARBilmem buna ne denir ki ilginç
![]() ![]() ![]() ![]() LIMITED EDITION OF 6000 PCS WORLDWIDE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üretici sitesinden alıntıdır.. ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARValla ilginc.. Paylasim icin cok tesekkurler.
AA Japon polisi icin uretmis ama direksiyon solda.. Herhalde orjinal Mustang yapisini bozmak istememisler.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARYani sadece üretmiş olmak için üretilmiş.O yıllarda Mustang Japonya'da polis arabasımıymış.O yıllarda Japonya'da kraliyet makam aracı bile bu kadar lüks değildir
![]() Böyle şeyler yapacağına Aa beklenilenlere kulak verse ya biraz ![]() Eline sağlık kardeşim paylaşım için.. ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CAR"Alla Allaa bu nasıl birşeymiş yahu" dedim tabi ilk tepki olarak.
![]() İlginç bir model,paylaşımı için teşekkürler. ![]() Ancak burda Mustafa arkadaşıma destek vermeden edemiycem.AA da birşeyler düşünüyordur tabi ama modellemesi yapılabilecek ve bekleyenleri olan onlarca araç varken neden bu araç? ![]() Neyse bakalım görelim neler olacak? ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARÜşengeçlikten eldeki 71 Mach 1 kalıbını kullanıp birkaç eklentiyle 73 Mach 1 modeli üretmişler,böyle güzel bir muscle modelinin japon polisi olarak modellenmesi ise gerçekten tuhaf olmuş,belki daha değişik versiyonlarını da üretirler,mesela texas polisi falan...
![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CAR![]() ![]() Araştırdım ama bulamadım, gerçek hayatta var olmuş mudur acaba bu araç? 1:1 fotoğrafına rastlayan varsa paylaşırsa sevinirim. Bu olabilir mi bilmiyorum sanki 1:1 gibi geldi fotoğraf Neyse artık biraz Japonlar korksun bari. Tokyo Drift filminde hoş bir söylem vardı; Otoyolda hızlimitini aştığında polis araçları peşine düşmez, fabrikasyon oldukarından yetişemez gibi birşey denmişti. Bunlardan gerek duymular demekki ![]() Hahahahahaha... ![]() ![]() Ahmet AA'nın benim için çaıştığına şimdi inan bence ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARTüm Amerikanlar birgün Japon olacak
![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARAmerikanlara mı özeniyorsunuz yoksa Sinan, hemen ele verdiniz kendinizi
![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARHayır Burak caponlaştırıyoruz.. Çin olsak çakma mustang'dir o derdim ama caponsa vardır bi hikmeti
![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARHadi bakalım bu seferlik öyle olsun Sinan
![]() Yinede kendi Polis araçlarına güvenmemenin işaretidir bu ![]() AutoArt bu sezon ciddi ciddi yaktı beni. Her ay bir tane alsam, yine de kadroyu tamamlayamıyorum ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARBaşlığı okuyunca çok garip geldiğini söylemek isterim. Herkesin yazılarını okuduktan sonra AA bizi kandırmışmı bakmak istedim.
Uzun bir araştırma yaptım; Japon polisinde çok değişik arabalar olduğunu gördüm hatta Ferrari bile var (birisi tarfından armağan edilmiş) artık AA'nin bizi yediğine inanmaya başlamıştımki bir yazı okudum (google translate sağolsun:) ve o yazıdan yola çıkarak bu resme ulaştım arkadaşlar; http://op3.tumblr.com/post/152371362/fo ... lice-model Evet AA birkez daha yanlış birşey yapmadığını hatta müzede duran bu aracın modelini yaparak bunun hastalarına (Burak başta olmak üzere) çok büyük bir kıyak yapmış olduğunu görüyoruz. ![]() ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARDevrim abi harikasın.. Bu sayede japoncanıda geliştirecek AA
![]() ![]()
Re: 1/18 AA FORD MUSTANG MACH I JAPANESE POLICE CARDevrim Abi araştırmacı kimliğini hemen ortaya koymuşsun, harika bir fotoğraf yakalamışsın. Bu bilinmeyen efsane polis aracının neden şimdi müzede olduğu ve önceki hikayesini çok merak ettim şimdi
![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler. ![]()
16 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |