Bülent Aydoğan yazdı:vitesi oynuyor inan bana ama oynayıp kırma :) bende de bu rek var şimdilik :)
Yok ben modellerle oynamıyorum.Öyle durdukları yerde duruyorlar.Uzaktan kesişiyoruz buda yetiyor
Ali SAMANGÜL yazdı:hayırlı olsun Ateş abi modelini iyi günlerde seyirle.Renk bence gayet şık ve güzel gerçekten .
Beğenmene sevindim Ali kardeşim.Demekki doğru seçim yapmışım.
maranello550 yazdı:İşte bu süper bir model. Budur hocam

Amerikanların piri olan Bülente danışmakla çok iyi etmişin bence abi

Ben de tereddütsüz bu rengi seçerdim. Detay var renk var, hem impala ss hem de ERTL AU e daha neolsun.. Keyifle izleyin...
Güzel yorumun için teşekkürler Onur kardeşim.Hem Amerikanların hemde Fotografcılıgın piri olan Bülentten güzel fotograflarını bekliyoruz...
Emre ERBASAR yazdı:Benim de aklımda olan çok şık bir model Ateş abi.
Babamın senelerdir Ustası olan tamirci abimiz bunun sihayını topluyor şu anda. Heybetli ve alımlı duruşuyla tam bir Amerikan.
Hayırlı olsun.

Hiç durma al Emre Kardeşim.Seninde dediğin gibi "Heybetli ve alımlı duruşuyla tam bir Amerikan."
BuRaK-B yazdı:En iyi renk bence Ateş Abi, iyi yapmışsın bunu seçmekle. Çok güzel detaylara sahip bir Impala. ERTL Authentic serisi hakikaten konuşturmuş ustalığını.

Teşekkürler Burak kardeşim.Detayları gerçekten tatminkar.
masato yazdı:Ateş abi yangınlarda bıraktın bizi... Yürekleri yakan modeller bunlar... İyi günlerde seyireyle abi...

Güzel yorumun için teşekkürler Alper kardeşim