|
||
diecastr.com
|
||
!!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Yetkili: BuRaK-B, G.HEPARSLAN
32 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Çok teşekkürler Burak. Benimde böyle bir bmw garajım olsa hem gerçek 1/1 arabalarım olsa hemde gelmiş geçmiş bütün diecast BMW ler olsa ayrıca üretim bile yapabilsem sırf zevk için. Bencede pek satılık gibi görünmüyor ama aynı modellerden temin ediyordur mutlaka bu yüzden satışınıda yapıyor bizim gibi kısıtlı imkanlara sahip olmadığı için ülkesinde kolayca bulabiliyordur modelleri. Gerçekten bir Mustang aşığı saygı duydum
![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Mustang ile alakalı herşeyi bünyesinde tutan bir mağaza..Sahibine bence kısa zamanda Allah şifa versin.Çok feci bir hastalık ve sevgi.Ayrıca sevdiği işi yaptığı mağazasında vakit geçirmek ne güzeldir.
Paylaşım için teşekkürler... ![]() ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Burası nedir böyle valla bir mustang , ford , amerikan otomobili sevenler için cennet gibi biryer teşekkürler burak abi özellikle 1:1 olan mustange bayıldım
![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Bilal o 1:1 muhtemelen '92-'93 model; yani beğenilmeyen kasaardan ama bence yine bile çok zarif duruyor ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Mustang bir hastalıksa burasıda hastane herhalde
![]() ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!
![]() Aynen katılıyorum ![]() ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!AMAN ALLAHIM!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Aman tanrııııııııııııııımmmmmmmmmmmm
![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Orası benim kesinlikle Ruh Hastanem olurdu ![]() Hakan aracın üzerindeki plakayı tanınmış bir ABD şehir plakasına benzetemedim. Yer de yazmıyordu alıntı yaptığım blog sayfasında, sadece fotoğraflar vardı. Gördükten sonra etkisinden uzun süre kurtulamadığım nadir görüntülerden birisidir bu garaj. Delirmemek elde değil gerçekten ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!Mustang haftası vesilesiyle, konuyu görmeyenler için tekrardan güncellemek istedim.
Keyifli seyirler dilerim ![]()
O günlerde bu forumda olmadığımdan ilk defa gördüm.Etkileyici bir sunum olmuş,teşekkürler ![]()
Sağol Özgür, bende ilk gördüğümde çok şaşırmış ve etkilenmiştim. Bu ortamda bulunmak ve saatlerce vakit geçirmek isterdim... ![]()
Re: !!! MUSTANG DIECAST VE AKSESUAR CENNETİ !!!ah o dükkanda ben de olsaydım diyesim geldi.
ebayde gezinirken bile mustang parçaları modelleri görmek hoşuma gidiyor bir de canlı canlı gezmek muhteşem olurdu heralde:) paylaşım benim kaydımdan önce yapılmış ama bu tarz bir şeyin varlığını öğrenmek güzel oldu. teşekkürler Burak.
32 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |