|
||
diecastr.com
|
||
Yine yeni yeniden (şehrin son hali)Yetkili: tolgatitiz
21 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: Yine yeni yeniden (şehrin son hali)Abi çok güzel olmuş ellerine sağlık valla +1 i haketmiş.
Re: Yine yeni yeniden (şehrin son hali)
teşekkürler arkadaşlar evet emek gerekiyor zaman,para,sevgi herşey var bu şehirde ;ama şu söğleyebilirim araştırdıgım için ben hala kendimi amatör olarak görüyorum siz bide gavurların yaptıklarını görseniz :)) herkese iyi forumlar. ![]()
Re: Yine yeni yeniden (şehrin son hali)Onur kardeşim bende trenleri çok severim ve seni kutlarım bu güzellik için.
![]()
Re: Yine yeni yeniden (şehrin son hali)Bu güzelliği tebirk etmek dahi yetmez! Harika bir sistem kurmuşsunuz. Bu fotoğrafları görünce küçüklüğüm aklıma geldi çünkü Babam da kendi getirdiği setleri büyük bir hazla diziyordu! Minyatürcülük aşkı ta o zamanlar başladı yani. Çim efekti veren materyal çok etkileyici ve itfaiye araçalrının çevresindeki afet sandıkları, çuvallar... Her biri çok etkileyici! O raylara yataydan bakmayı, kumandalı adaptörden hız ayarlaması yapmayı ve lokomotifin bobin sargısının yanık kokusunu pek özlemişim; hepsi gözümün önünde geliverdi! Bu mükemmel paylaşım için çok teşekkür ederğim...
![]() ![]()
Berlin'de bir binanın zemin katına, Berlin'in 1/87'sini yapmışlar ve tamamen eksiksiz! Eğer kentte bir inşaat var ise, diorama üzerinde o kısma inşaat aktivitesi yapılan haldeki eklemeler yapılıyor; binalar üzerindeki elektirik kabloları bile aynı konumlandırılmış. Yani akıl alır gibi değil. Bu arada o dioramada tren raylarının ve ilgili şeylerin bol olduğu kısımlar pek can yakıcı güzellikte! Onur abi büyük ihtimalle bu sistemden zaten haberdarsındır diye düşünüyorum... Herhalde Dünya üzerindeki en büyük HO ölçekli dioramadır. ![]()
teşekkür ederim sizlerden gelen yazılar beni mutlu ediyor ve şevkle daha çok yapmaya çalışıyorum.ama zaman ve para gerekiyor zor işler :)) iyi forumlar ![]()
evet takip etemzmiyim. hatta fotografları var bi ara paylaşırım sizlere o yüzdendirki kendim amatör olarak görüyorum bu işlerde almanlar mükemmel...:) iyi forumlar ![]()
Bana göre amatör olmayan ve mütevazi bir paylaşımın güzelliğidir bu Onur... ![]() Sevgiler, saygılar... ![]()
21 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |