|
||
diecastr.com
|
||
DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİYetkili: resatsirin
43 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİ![]() Mustang ve Corvette vitrinleri ise beni büyüledi, şuanda başka alemlere daldım gittim... ![]() Paylaşım için teşekkürler Derya Abi. ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİModellerin çoğu Amerikan araçlarına ait olduğuna göre koleksiyonerlerde çoğunluk Amerikadan sanırım.
İlk fotoğraftaki açılı duruş farklı geldi. Paylaşım için teşekkürler Derya abi. ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİBu resimleri gördükten sonra şuna bir daha inandımki yerin olacak gerisi yalan bence...Sanada ne diyim Derya gece gece açtın uykumu dostum.
![]() ![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİDerya abi paylaşımına çok çok teşekkürler. Defalarca baktım hatta bazı resimleri bilgisayarıma kaydettim.
1. resimdeki vitrin çok kalitelidiydi ama Ford ve Corvette serisi yapan kişiye söylecek bir söz bulamıyorum ![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİBurak'a katılmamak elde değil; duvara gömme olan stand grubu mükemmeldi! Derya abi bu tip paylaşımlar ufkumuzu açıyor, zevkimizi geliştiriyor ama moralimizi de bozuyor.
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİ
İkimizde aynı vitrinleri beğenmişiz ![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİadam da 53'ten günümüze bütün Corvette modelleri mevcut. Bir de Cobra'lar dikkatimi çekti, ama hepsi birbirinden güzel. Sağolun paylaşım için.
![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİHepsi birbirinden güzel. Özellikle Corvette ve Mustang serisi muhteşem. Genelde hep cam tercih edilir, benim vitrinim de öyle ama ahşap da hiç fena durmamış. Harika paylaşım Derya Abi çok sağol...
![]() ![]() ![]()
Re: DÜNYADAN KOLLEKSİYONLAR VE SERGİLEME YÖNTEMLERİBütün hepsi birbirinden güzel Derya abi.
Düşünüp paylaştığınız için teşekkürler. Yoksa bir vitrin mi geliyor abi? ![]() --- Emre Erbaşar
43 ileti
• 4 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |