AA 1/18 NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)

yabancı kaynaktan alıntıdır..
|
||
diecastr.com
|
||
NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)
16 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Biliyorum Sinan abim siyah Deniz abim kırmızı istiyor ama AA yine yapmadı mor yaptı
![]() ![]() AA 1/18 NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE) ![]() yabancı kaynaktan alıntıdır.. ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Ufffffff
![]() En son REVOLUTION tarafından, 12 Arl 2009, 14:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Harika bi renk tez zamanda şu ülkemize gelse artık
![]() ![]() ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)
![]() ![]() ![]()
Çooook ... Ailecek hastasıyız abi ![]() ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Karanlık vitrinde siyah diye yutturabiliriz
![]() ![]() ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Bende bunu anlamıyorum işte.Hadi pembe üretmezsin,oduncu kahverengisi üretmezsin anlarım.Siyah olmazmıymış yaa.
![]() ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Benim ekranmı bozuldu ? yoksa fotoğrafı çekenmi becerememiş ? bu araba siyah !!!
![]()
İnşallah abi ![]() ![]()
Re: NISSAN SKYLINE GT-R (R33) V-SPEC (MIDNIGHT PURPLE)Araba mor :).R-34'dede aynı rengi kullanmışlardı hatta.Gelsede artık ülkemize şu skyline serisi tamamlansa
![]() ![]()
Bizde çok seviyoruzzzz hemde çokkkkkkkk. ![]() ![]() ![]()
16 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |