|
||
diecastr.com
|
||
MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Can abi modeliniz hayırlı olsun
![]()
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Bu modelin jantlarını çok seviyorum. Can hayırlı olsun. Sana bu modelden bahsettiğimdeki şaşkınlığın birkez daha hafızamda canlandı da, iyikide almışsın bu modeli, zevkle seyret...
![]()
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Koleksiyon değeri olan modeli ama diğer pilotunkinide bulaman lazım şimdi
![]() ![]()
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)
teşekkür ederim sevgili burak
abi aklımı çelme ![]()
teşekkür ederim Burak evet jantlar gerçekten çok hoş bir ara c-class sporta takmayı düşündüm bu jantları , tabi sökerken kırmak yerine üzerinde kalması daha iyi olur ![]()
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Değişik bir tarzı varmış gerçekten... Mclaren özel serisi herhal... İyi günlerde seyireyle Can...
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Yeni haberim oluyor böyle bir model olduğundan.
![]() Koleksiyon değeri yüksek yakışıklı bir parça.İyi günlerde sergileyin.
Re: MERCEDES A-CLASS (FORMULA 1 DESIGN)Can, çok şık bir model bu. Kendine özgü bir çekiciliği var. iyi günlerde sergilemeni dilerim.
![]() --- Emre Erbaşar
teşekkür ederim Alper benimde ilk defa karşıma çıktı bu model maistonun ilginç modelleri çıkıyo arada
açıkçası benimde yoktu Cihat normal şartlarda bu tarz modeller beni bozar ama bu renkten ötürü beni cezbetti
smokin giymiş genç bir delikanlıya benzetiyorum ![]()
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir |