Cabrio.'larda kırmızıya devam...
Büyükanne, anne ve torun bir arada

Büyükanne ve büyükbaba

Büyükbaba ve diğer torun

|
||
diecastr.com
|
||
1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
28 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Herkese merhaba. Uzun zamandır istediğim ve nihayet koleksiyonuma yeni eklediğim ERTL firmasının, Authentics serisine ait, detayları çok tatmin edici bu güzel modeli huzurlarınıza sunarım.
Cabrio.'larda kırmızıya devam... Büyükanne, anne ve torun bir arada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyükanne ve büyükbaba ![]() ![]() ![]() Büyükbaba ve diğer torun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak bana yazdığın ilk mesajında anlamıştım Mustangsever olduğunu
![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]+ rep verdim
teşekkür de ettim.. daha ne olsun :) mavi mustangin modeli ve üreticisini de merak ediyorum aynı zamanda.. ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak cok guzel bir secim yapmissin. 1965 Mustang GT ERTL Authentics oldugu zaman soylenecek fazla bir sey kalmiyor..Renk harika, cekimler harika ve ailenin tum fertlerinin bir arada olmasi da muthis hos olmus.. Bunlarda bir ruh var, hissettiriyor kendini, gunumuz arabalari ile alakalari yok.. Bravo kardesim, ellerine saglik...
![]() ![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak, çok güzel mizansenler ve çok güzel anlatım.
Fotoğraflarda harika olunca, diyecek birşey kalmıyor. Bütün Mustang'lerini birarada görmek heyecan verici oldu. Ellerine sağlık. Benden ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Modeller şahane gerisi bahane....
MUSTANG MUSTANG MUSTANG
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak modeller çok çok güzel hayırlı olsun. Birşey söyleyeyim Amerikanlar' la iç içe olunca bende etkileniyorum artık ama zaten filmlerde bile etkileyici sırf bu araçlar için bile izliyorum filmleri içinde buarçlardan olan filmler de zaten izlenilesi kalitede oluyor hem ayrıc aracın kendide başrolde oyunuyor.
Modellemesi ERTL tarfından çok harika yapılmış boya kaliteside etkileyici. Benzetme çok yerinde ayrıca büyük anne ve büyükbaba ya bayıldım torunu biliyoruz sokaklardan diğer araçlardan daha fazla görüyorum yollarda eskilerden herzman izler taşıyor ve tabiki daha estetik izgilere sahip 2000 lerin izleri. Zamanına göre önceki araçlarda kendi yıllarının en estetik izlerini taşıyor. yanlarına beyazlarıda olsa nasıl olur acaba ![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]İşte bu çekimlere REP gelir
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak her zaman ki gibi muhteşem çekimler. Herşey çok net ve temiz çıkmış. Mustang 1964 kasası en sevdiğim kasası hala. Modellerin hepsi birbirinden güzel. Ellerine sağlık
![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]
Birol bakiyorum Amerikanlar seni de etkilemeye baslamis, sen Amerikan icin filmleri izlemeye basladiysan zehiri almissin demektir.. www.klasikoto.net sitesine uye olup (hala degilsen) takip etmen de fayda var.. ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Burak süper bir model almışsın kırmızısının tonu mükemmel gösteriyor arabayı,çekimlerin de ayrıca çok güzel,model matco tools serisinden sanırım.
![]()
Re: 1965 Ford Mustang GT Convertible [1:18 - ERTL Authentics]Teşekkürler Onur, gerçekten dediğin gibi birden fazlası biraraya geldiğinde çok hoş, o ruhu yansıtan görüntüler ortaya çıkıyor. Zamanım as olsada inat edip ancak bu kadar kare yakalayabildim. Beğendiğine sevindim. Teşekkürler Bahadır. Seninde aslında içinde bir Amerikan'cı duygu var ve bunu gizleyemiyorsun. BMW'lerin yanında Amerikanlara da yönel derim. Fotoğraflarda eski kasa mavi Mustang ERTL Authentics serisine ait 1965 model Fastback, yeni kasa mavi Mustang ise Autoart'ın limitli üretim olan 2005 model GT.
![]() Güzel düşüncelerin teşekkür ederim Serdar Abi, ben sevdiğim aracın modellemesinde çok çeşitli ve kaliteli üreticilerini gördükçe dayanamıyorum. Sendeki turuncu renkli aklımdaydı ancak mavi Fastback seçimi yaptım; nasıl olsa kırmızı cabrioda aynı jant ve ön ızgara var dedim. Sırada beyaz renklisi var aklımda ama kırmızı dekalleri fazla boğmuş gibi geldi bana, birkaç detay resim araştırması yapıyorum, eğer beğenirsem bir sonraki ERTL'm o olacak. ![]()
28 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir |