Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION, Musa Can ÇİL, Alper GÖÇENER
Yazar: masato » 15 Kas 2009, 22:20
Dün öğle saatlerinde Emre abinin aklıma soktuğu model alma olayından sonra kendimi tutamayarak resmen kapıştığım modellerden ilk i olan ve bence her kolyeksiyonda bulunması gereken bir model olan vosvos minibüsü aldım. Model beni tatmin etti. Welly her geçen gün kalitesini artırmakta doğrusu. İki eksi olarak yan ve motor kapaklarının açılmamasını gösterebiliriz ama modelin şirinliği ve duruşu bunları önemsiz birer detay haline getiriyor bence... Lafı fazla uzatmadan buyrun resimler...
Fotoğrafı tam boy görmek için üzerine tıklayınız.
Welly deki değişim: Tüm camları kapalı olan modelin kapı açma aparatıyla beraber gelmesi...
Beğenilerinize... 69 Mustang Boss 30264 Mustang72 Firebird TransAMMustang'skırmızı
En son masato tarafından, 15 Kas 2009, 23:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
-
mesaj için masato teşekkür aldı- 2:
- Kenan Şavklı, sui_cast
-

masato
- V.I.P. ÜYE

-
- İsim: M.Alper ESATOGLU
- 1/18 Model Sayısı: 65
- 1/24 Model Sayısı: 1
- 1/32 Model Sayısı: 2
- 1/43 Model Sayısı: 1
- 1/64 Model sayısı: 1
- 1/72 Model Sayısı: 0
- 1/87 Model Sayısı: 0
- - / -- Model Sayısı: 1
- Motorsiklet Model: 13
- Toplam Model Sayısı: 84
- Rep Puani: 4050

-
Yazar: Kenan Şavklı » 17 Kas 2009, 01:47
Welly'nin daha önce ML350, VW Touareg'lerini edinmiş bir modelci olarak, bir VW Bus'ın ne kadar harika olabileceğini neden daha önce düşünemediğim aklıma geldi! Malum, klasik araçların modelleri, güncellerin modellerine nazaran (kromajlar vs..) çok daha başarılı durur; bunda da öyle, hem de fazlasıyla öyle! Çok çok beğendiğimi söylemeliyim ve -renk farketmez- kesinlikle ben de almak istiyorum! Bu arada, açılmayan kapakların hiç bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Daha önce de paylaştığım üzere, bende de Schuco'nun "Porsche" baskılı, kırmızı renkli panel VW 1/18'i var ve bir Schuco üretimi olmasına rağmen motor detayları çok sığ (tamemen pilastik ve yüzeysel) geldi. Bu yüzden, bu detayın olmasının, çok büyük bir "artı" katacağı kanısına varamıyorum. Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler, iyi günlerde yerini alması dileklerimle...
-

Kenan Şavklı
- V.I.P. ÜYE

-
- İsim: kenan savkli
- 1/18 Model Sayısı: 0
- 1/24 Model Sayısı: 0
- 1/32 Model Sayısı: 0
- 1/43 Model Sayısı: 0
- 1/64 Model sayısı: 0
- - / -- Model Sayısı: 0
- Motorsiklet Model: 0
- Toplam Model Sayısı: 0
- Rep Puani: 9113

-
Yazar: masato » 17 Kas 2009, 20:15
gearbox yazdı:Welly'nin daha önce ML350, VW Touareg'lerini edinmiş bir modelci olarak, bir VW Bus'ın ne kadar harika olabileceğini neden daha önce düşünemediğim aklıma geldi! Malum, klasik araçların modelleri, güncellerin modellerine nazaran (kromajlar vs..) çok daha başarılı durur; bunda da öyle, hem de fazlasıyla öyle! Çok çok beğendiğimi söylemeliyim ve -renk farketmez- kesinlikle ben de almak istiyorum! Bu arada, açılmayan kapakların hiç bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Daha önce de paylaştığım üzere, bende de Schuco'nun "Porsche" baskılı, kırmızı renkli panel VW 1/18'i var ve bir Schuco üretimi olmasına rağmen motor detayları çok sığ (tamemen pilastik ve yüzeysel) geldi. Bu yüzden, bu detayın olmasının, çok büyük bir "artı" katacağı kanısına varamıyorum. Fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler, iyi günlerde yerini alması dileklerimle...
Teşekkrüler Kenan. Benim içinde çok güzel ve özel bir model oldu bu model... Birde yanına kaplumbağasını ekledimmiydi tadından yenmez sanırm artık... Bence de sırtf welly die eklemek istemeyenlere tavsiye edebileceğim bir model. Önce bir orjinalleri toplayıp sornasında modlamaya geçilecek en şık modeller bence... Seninde bu modeli edineceğini önce Emre abiden sonra senden duymuş olmak beni senin adına çok mutlu etti... Porşun yanında çok güzel bir ikili olacağından eminim.... Şimdiden iyi günlerde seyireylemen dileği ile...
-

masato
- V.I.P. ÜYE

-
- İsim: M.Alper ESATOGLU
- 1/18 Model Sayısı: 65
- 1/24 Model Sayısı: 1
- 1/32 Model Sayısı: 2
- 1/43 Model Sayısı: 1
- 1/64 Model sayısı: 1