Bu modelide aylar önce prototip halini duyurmuştum(DiecasTR farkıyla

not:üretici sitesinden alıntıdır....
|
||
diecastr.com
|
||
1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACK
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKBu modeli aylardır benden siyah Japon haberi bekleyen Sinan abime ithaf ediyorum
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu modelide aylar önce prototip halini duyurmuştum(DiecasTR farkıyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() not:üretici sitesinden alıntıdır.... ![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACK
Çok teşekkürler Ahmet.. Ben bu modelden ilk duyurulduktan sonra bir daha ses seda çıkmayınca açıkcası ümidi kesmiştim. Çok güzel bir haber verdin bana.. Hemen rep eklendi hanene.. ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKçok cici.. umarım çıktığı zaman elim açılır
teşekkürler ![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKModel süper!,Honda sonuçta...
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKAhmet sen bu forumun kara habercisisin kardeşim dikkat et kendine
![]() ![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKTeşekkürler Ahmet kardeşim.
![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKAhmet çok güzel bir model güncel modeller sıkıyor artık .
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKÇok güzel.. 2010 'un ilk modeli olarak listeye eklendi
![]() ![]() Eline sağlık Ahmetcim ![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKSüper süper süper
![]()
Re: 1/18 AA HONDA BALLADE SPORTS CR-X SI - BLACKHakikaten detay şöleni bir model yapmış AA.Çıta yükselişi devam ediyor...
![]()
11 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |