|
||
diecastr.com
|
||
Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpalaYetkili: BuRaK-B
29 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Eline sağlık Alper
![]() ![]()
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Alper abi ellerine sağlık yine çok güzel bir detaylandırmaya imza atmışsın
![]() ![]() ![]()
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****
Teşekkürler Emre abi. Gerçekten çok işe yaradı. Tutunması fazla olduğundan dolayı özellikle bagajda çok işe yaradı.1 Kasımda oradayız abi beraberce ![]()
Teşekkürler Serdar abi.Topanmış resimleri çektim birazdan ekleyeceğim...
Teşekkürler Bahadır.
Teşekkürler Sinan. Fotoğraflar az sonra...
Teşekkürler Ahmet'cim. Elimizden geldiğince birşeyler yaptık işte... ![]()
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****İlk onbiri tamamladığım için oldukça mutluyum... Bitirmiş olduğum son projeme göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı tekrar teşekkür eder son fotoğrafları sizlerle paylaşmak isterim...
Öncelikle motordan başlamak istiyorum... İç mekan... Bagaj... Birde delikanlımızın diğer fotoları 63 Impala Beğenilerinize...
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Tamam simdi oldu, harika guzel olmus, eline saglik..
![]()
Teşekkürler Emre abi...
Teşekkürler Serdar abi. Beğenmenize sevindim...
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Çok güzel olmuş Alper, harika. Masato Tuning'ten geçen her modelde daha iyiye gidiyorsun ve daha güzel detaylara el atıyorsun. Bu halı kaplaması çok şık durmuş. Koltuk eskitmelerinde çok yerinde. Eline emeğine sağlık.
![]() ![]()
Teşekkürler Sinan.Elimizden geldiğince modellere dokunuyoruz işte...
Teşekkürler Burak. İnternetin ilerlemede faydası çok gerçekten. Fotoğraflarla büyük ilhamlar alıyorum. Rep için ayrıca teşekkür ederim....
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Mükemmel temizlikte diyebilirim Alper abim eline emeğine sağlık, zevkle izledim
![]() ![]()
Güzel yorumların ve rep için çok teşekkür ederim. İzlerken beğenmene de çok sevindim ayrıca...
Re: Sanayiden 11. çıkaN : 63 İmpala ****BİTTİİİ****Çok hoş olmuş Alper abi.Tebrik ederim eskisinden daha güzel olmuş.Ellerine sağlık.
![]()
29 ileti
• 3 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |