|
||
diecastr.com
|
||
kat kat modeller
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
kat kat modellermerhaba arkadaşlar uzun zamandır evdeki ve işteki sorunlar yüzünden bir türlü siteye giriş yapamamıştım.bu arada model alımınıda durdurmuştum. bende yeni yayınlayacak model olmayınca bari vitrinden bazı kareler yükleyeyim dedim.modelleri bu şekilde kutuları içinde tutmak pek hoş değil ama toz sorunu yüzünden başka çare kalmdı.model sayısıda çok artınca çareyi kutuları üst üste koymakta buldum. alfa mercedes vw ve opel katlarından birer kare.iyi seyirler. ![]()
Re: kat kat modeller
tesekkürler bahadır aslında 2.5 kat mercedes daha var ama onları daha sonra yayınlarım artık. ![]()
Sabırla bekliyorum abi ![]() ![]()
makinanın şarjı bitmese hemen ekleyecektim ama eski bir makina olduğu için hemen toparlamıyor kendini.yakında... ![]()
Re: kat kat modellerYaşar abi çok güzeller, sizin evi gezmek bir müze gezmek gibi haz verir herhalde insana..
![]()
Re: kat kat modellersa gökhan çalışma odamda duruyor modeller 4 vitrinim var ama artık sığmıyor yeni vitrin yaptırmayı düşünüyorum yılda 50 model alsam 5 yıl içinde gerçekten ufak çaplı bir müze olabilir.sağlıkta olursak neden olmasın.tesekkürler.hala bmw yeni alınanlara girmedi ama.bende sipariş ettim aynı modelden model kardeşliimiz genişliyor. ![]()
Re: kat kat modellerYaşar hocam her kat ayrı güzel duruyor,paylaşım için çok teşekkürler.
![]()
deniz hocam çok tesekkürler.yeni katları yapmak nasip olur umud ederim. ![]()
Re: kat kat modellerYaşar üstadım;
Katlı otopark gibi olmuş ama iyide olmuş.Güzel bir dioramada yakışır hani bu güzellere... ![]() ![]()
emre çok sağol.katlarımız artar nasipse diyelim. ![]()
Re: kat kat modellerÇok çok güzeller abi.. İyi seyirler.. Dereağzı tarafından her geçtiğimde aklıma geliyorsun belki Yaşar abi çekim yapıyordur deyip balkonlara bakıyorum.
![]() ![]()
24 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |