|
||
diecastr.com
|
||
'70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
25 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLE
Sağol Sinan, bu aracı kullanmak gerçekten eğlenceli olurdu diye düşünüyorum. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEHatırlar mısın Emre? Elbette hatırlarsın...
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEEmre Kardeşim;
Yavaş yavaş sende Amerikanlara doğru ilerliyorsun ve gayetde iyi yapıyorsun.Bu yakışıklı Amerikanı iyi günlerde sergile ![]() ![]()
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEEmre abi foruma düzensiz girişlerim nedeniyle kaçırdığım güzelliklerden birini de hayıflanarak seyrettim.
Çok şık bir model.Rengi karelerde tam olarak ortaya çıkmış ve kalıbı çok güzel.İyi günlerde sergile.. ![]()
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEHayırlı olsun abi. Rengi çok güzel. Sanada bulaşmış bu 1/18 illeti. Şu okulu bi bitiriyim ilk işim bunun çaresine bakmak olcak. diğer ölçeklere yazık oluyo.
Re: '70 CHEVELLE SS STREET MUSCLEEmre abi mükemmel bi araba, aklıma Körfez pistindeki drag araçları geldi, orda aynı bu tarzda sarı renkli, arkada normalden 3 4 kat daha iri slick lastikli bi Camaro(yanlış hatırmıyorsam) vardı çok da güzel aletti.. Eski günleri de andık sayende abi
![]() ![]()
Haklısın Gökhan. Zaman herşeyin ilacı. (Benim bu hastalığa bulaşmamda etkili olan Serhan kardeşimi uzun zamandır göremiyorum forumda. Umarım bir aksilik yoktur. Bunu da anti parantez geçiyim istedim.) 1/18 68 Chevelle 396 çok güzel işlenmiş ve rengiyle tamamlayıcı harika bir modeldi, unutmam ne mümkün onu. İyi dileklerin için teşekkürler can dostum. ![]() --- Emre Erbaşar
Of Ateş abi sorma. 1:24'lerin yanında gayet başarılı durdular. Umarım güzel bir temizilikten sonra toplu fotoğraf çekip sizlerle paylaşabilirim. Teşekkürler. ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Teşekkürler Mustafa. ![]() --- Emre Erbaşar
Akın'cım, güzel bir IMPALA ile başlayabilirsin bence. ![]() Derslerinde başarılar dilerim kardeşim. ![]() --- Emre Erbaşar
Sağol Erhan. Ben teşekkür ederim. Sen lastik diyince aklıma Ali'nin F1 aracına yaptığı yorum geldi birden. "Kabak lastikleri takmışlar, seni kandırmışlar" demişti. ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
25 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir |