BuRaK-B yazdı:Motormax'i pimsiz farları ve kapı sistemi konusunda tebrik ediyorum. Modelin çok güzel Alper. Land Cruiser ile bir fotoğraf çekseymiş keşke dedim ve karşıma son fotoğraf geldi. Güzel bir ikili olmuş, iyi günlerde seyret.

Teşekkürler Burak. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah... İlk göz ağrım olan cruiser ile beraber bir fotosuz olmaz zaten
Ali SAMANGÜL yazdı:Afiş etmekle yanlış yapmışsın Alper demedi deme.Sen buna bilbort yapman lazımdı Alper kardeşim

HAyırlı olsun gayet güzel ve bilbordu hak eden bir model iyi günlerde seyirle kardeşim.
Teşekkürler Ali abi. Şimdi afiş bu güzel foruma yeterli merakı uyandırdı diye düşünüyorum. Zaten biz bizeyiz. Bizler haberdar olalaım. Bizler bilelim yeter diye düşündüm

O yüzden küçük bir afiş ile yaptım reklamı... Sanırm kendi doğumgününü reklam yapan ilk kişi olarak da tarihin tozlu sayfalarındaki yerimi almışımdır....
Emre ERBASAR yazdı:Alper, ne yaptın sen...
Nerden buldun bunu? Bu modeli ne kadar çok istediğini biliyordum.
Hayırlı olsun, Kendime almış kadar sevindim valla. Artık güzel bir
masato tuning uygulaması bekleriz buna...

Valla abi sorma çoştuk bir kere...Çok çok berektli bir doğumgünü oldu valla...Birazda sayende yani abi beraber gitmeseydik izgiye zor bulurdum ben c300 a8 i. Pazar öğlen şımarığa gittim. Baktım orada kuzu kuzu yatar.Dedim yeter burada yattığın.Gel birazda bizde yat dedim kaptığım gibi getirdim abi... İçten duyguların için çok çok çok teşekkür ederim. Az ağrıtmadım başını land land die

Ama ona ulaştık bir şekilde...
Masato tunning kapılarını yeniden açıcak abi kısa bir zaman sonra 3 yeni kurban ile beraber... Şimdi haftasonuna doğru bir krem rengi istediğim ton ye dokumada kumaş bulur bulmaz başlayacam işlemlere kısmetse...Tekrar çok teşekkür ederim....