BuRaK-B yazdı:Far pimlerine şaşırdım açıkçası ama iç detaylar bence on numara. Bu modelin Maisto Dealer Versiyon üretimi de var ve oda çok güzel. Bu resimleri gördükten sonra ikisi arasında hangisinin daha iyi olduğunu kestiremedim. Patronlara devam Alper, zevkle seyret...

Teşekkürler Burak. Maisto olanı ben hiç denk gelmedim. Nasıl bir fark var birebir incelemek lazım tabi. Dealer versiyonu sanırm biraz daha detaylıdır. Patronlar için önerin varmıdır? Ben 2 tane daha alıp sonlandırmayı düşünüyorum.Bmw7 ce mercedes S serisininden birer tane.
Ali SAMANGÜL yazdı:Alper ve Emre;
Diyaloglarınız kısakandırır cinsten haaa.Hamit abi bizde şöyle bişeyler yapalım yaw

Keyif veren diyaloğlarınız için teşekürler.Yeni modelin hayırlı olsun Alper'cim.İyi günlerde seyirle.
Teşekkürler Ali abi. Emre abi ile de gerçekten her fırsatta görüşmeye çalışıyoruz. Artık tam bir orrtak noktamız 1:18 ler

İnşallah sizlede birebir tanışıp var olan samimiyetimizi ilerletiriz Ali abi...
Emre ERBASAR yazdı:Ali SAMANGÜL yazdı:Alper ve Emre;
Diyaloglarınız kısakandırır cinsten haaa.Hamit abi bizde şöyle bişeyler yapalım yaw

Keyif veren diyaloğlarınız için teşekürler.Yeni modelin hayırlı olsun Alper'cim.İyi günlerde seyirle.
Ali, valla aynı şehirde olunca, insan ayrılamıyor birbirinden, haberin olsun. Hamit Abi ile beraber diyaloglarınız bekleriz biz de. Alper'i tanıdığıma gerçekten çok memnunum.
---
Alper, bu model süper oldu. Tabi senin ilgi alanına girince, kaçırmanı beklemezdim açıkcası. Hayırlı olsun, iyi günlerde sergile...
Selamlar.

Teşekkürler Emre abi.Piyango gibi köşelere saklamışlardı ama arayıp tarayıp bulduk abi.

Çadırların ardından.Bir hobi ile gelişen dosluğumuz daim olmasını dilerim Emre abi. Tabii vesile olan Gökhan abi'yide buradan unutmamak gerek. Ve tüm sevgili forum arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerim. Umarım bu sıcak ortamı her daim koruyabilirz.
trb yazdı:Ali ayıp oldu msn gibi ama bir defaya mahsus arkadaşların affına sığınarak ; yapalım Ali kardeşim
Ne demek Hamit abi. Her zaman güzel sohbetlere şayit olmak isteriz...