Ve vitrindeki duruşları...

Bu fotoğraflar da o başlığa ithafen gelsin isterim.
|
||
diecastr.com
|
||
1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))![]() Ve vitrindeki duruşları... ![]() ![]() Bu fotoğraflar da o başlığa ithafen gelsin isterim. En son Emre E. tarafından, 21 Eyl 2009, 16:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
--- Emre Erbaşar
Re: 1957 BELAIR ve saz arkadaşları :))
Ali, bu içten yorumun için teşekkür ederim. Hamsi olsa da çıtır çıtır kuyruğu olsa değil mi... Bayram şekeri benzetmesin ise bayıldığımı söylemeliyim. Selamlar. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Bu fıstıklar çok gözalıcı Emre kardeşim hayırlı olsun diyorum 57 harika birde kırmızı olması dahada etkili yapıyor görüntüsünü.
![]() ![]() ![]()
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Emre abi iyi günlerde sergile. Valla sen bunlar son diosun ama, zor be abi... Bir kere bu kanda dolaşan 1:18 virüsü çok tehlikeli bir virüs olup pekde tedavisine rastlanmamışdır. Tekrar iyi seyirler abi.
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Emre gerçekten senin elinde birşey var
![]() ![]() ![]()
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))
Alper, haklısın ama, vitrinde çok büyük kaldılar gerçekten... Ne güzel Belair'i alıp kesicektim bağlantıyı. Ne yapalım şırıngayı soktuk bir kere kendimize... ![]() --- Emre Erbaşar
Devrim, beni mahçup ediyorsun. Aslında fotoğrafların güzel çıkması için elimden geleni yaptım. Beğendiğine de sevindim. REP için ayrıca teşekkürler. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Hayırlı olsunlar Emre abicim çok hoş görünüyorlar
![]() ![]() ![]()
Yok hayır, kesinlikle hayır... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))En beğendiğim 55-57 arası chevy ,57 dir,birde hardtop tekkapı olursa şahane,gülegüle izle Emre.
![]()
Re: 1957 BELAIR, Saz arkadaşları ve Kuyruk Fetişizmi :))Teşekkür ederim Derya abi...
![]() --- Emre Erbaşar
Niye kesinlikle hayır Emre ? benim bilmediğim bir durum mu var ? 1:18 karşı bir kin mi besliyorsun ? ![]() ![]()
27 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir |