Çok güzel ve tarihi önem taşıyan bir sürü model var defalarca baktım ve mutlu oldum tekrar teşekkürler Bahadır

Özellikle lacivert Capri ve beyaz RS Cosworth Sierra beni benden aldı.

|
||
diecastr.com
|
||
FORD'çular!
26 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: FORD'çular!Bahadır harika bir paylaşım olmuş ne kadar teşekkür etsem azdır; hemen rep'ini yolluyorum.
![]() Çok güzel ve tarihi önem taşıyan bir sürü model var defalarca baktım ve mutlu oldum tekrar teşekkürler Bahadır ![]() Özellikle lacivert Capri ve beyaz RS Cosworth Sierra beni benden aldı. ![]() ![]()
Re: FORD'çular!Vallahi süper araçlar varda bir şey dikkatimi çekti FORD GT nin önden çekilmiş fotosunun altındaki model nedir ? 2002 ye benzetmişlerde biraz.
![]()
Re: FORD'çular!
Okan, Ford Lotus Cortina. Kendisi kült bir otomobildir. Lotus'un eski patronu ve kurucusu yarışçı Colin Chapman tarafından geliştirilmiştir. (Yanlış bilmiyorsam).. ![]()
Re: FORD'çular!Sierra RS , Otosan ve Puma gerçekten çok hoşuma gitti. Ayrıca bu kadar temiz Taunus görmek gerçekten zor. Teşekkürler Bahadır abi.
![]()
Ford lotus Cortina olabilir.. 63-66 arası.. Yani 2002den önce sanırım.. Kimin kime benzediği tartışılır .. ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: FORD'çular!bu arada şirin mi şirin Laguna Seca 2002 :)
![]() ![]()
Yok verin Gökhan bey merak ettim ne diyeceksiniz ? ![]() ![]()
Valla, ben 2002 diyeyim bari..:) ![]()
yoksa benim ekledigim de mi 1600 :) eğer öyleyse kusura bakmayınız.. internette altında ne yazıyorsa onu yazdım :) pek alakam olan modeller degil.. ![]()
26 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |