Yaklaşık olarak 15 - 20 dakika dalganın en son geldiği yeri gözleyerek modelleri 40-50 cm. uzağına koymama rağmen laf dinlemeyen bir dalga ile fotoğraf makinesi dahil olmak üzere ıslandık. :)) Zaman seçimi konusunda da insanların yoğunlukta denizde olmaları ve ne kadar açı seçerseniz seçin, kafalarının fotoğrafta yer alıyor olması, güneşin tepeden geliyor olması da bu çekimleri elbette etkiledi...
Denizde köpek balığı var diyerek tüm insanları denizden çıkarmak ve rahat rahat çekim yapmak da aklıma gelmedi değil hani...

Dün yapmış olduğum bir çalışmadan beğendiğim fotoğraf sayısı daha fazla olduğundan artık paylaşayım dedim. :)) Ancak şu da var; denize ailecek gittiğimiz için yine istediğim bir vakit değildi ve denizin dalgalı olması da bazı fotoğraflara yansıyan olumsuz bir etki oldu ve bu fotoğrafları elimden geldiğince elemeye çalıştım. Toplamda çektiğim 73 fotoğraftan 12' si sizlerle... İlerleyen zamanlarda, çalışmayaı yapacağım yere yalnız gideceğim ve gün batımına yakın bir saatte, dalganın da olmadığı bir yerde daha iyi işler çıkaracağıma inanıyorum.
Yaşanan tüm bu olumsuzluk ve zorluklara rağmen çıkan kareleri umarım beğenirsiniz.

12. ve son fotoğrafta ufak bir iş kazasına yer verdim...

İyi seyirler...

Selam ve sevgilerle...