1 / 1 Araçların Fotoğraflarını Veya Özelliklerini Bu Başlık Altından Paylaşabilirsiniz.
Yazar: BuRaK-B » 16 Eyl 2009, 11:33
Alper beni andı galiba evet, kusurabakma yanlış yazmışım; düzelttim gokhan derli yazdı:Bahadır, öncelikle çok, çok teşekkür edeyim.. Bütün sevdiğim Ford modelleri seçilmiş, zengin olsam, toplayacağım arabaların hepsini gördüm burada. Gözümü alamadım hiçbirinden.. Mesela Mustang, Thunderbird ve Capri Mk1'i göremedim. Demek ki, Ford'un ne kadar önemli modelleri olduğunu da görmüş oluyoruz böylece.. 
Gökhan Abi... Abi bufotoğraflar okadar azki, alan çok büyük gözüküyor; arka taraflarda biryerde mutlaka başka araçlar da var, mesela ben yine katalog çekimlerinde kullanılan bordo renkli Ford Ka'yi ve koyu yeşil Ford Focus'u da görüyorum. Mustang'i benimde gözlerim aradı ama onlar hatta '1 of 1 pcs' üretimi diğer 3 Ford otomobil ise şuan müzede. Şu fotoğraftaki yerin tam olarak neresi olduğunu hangi amçla o araçların durduğunu bende merak ediyorum. Ve birşey daha dikkatmi çekti; İngiltere plakası araçlar çoğunlukta vede İngiltere'nin en çok sevilen Ford versiyonları Cosworth'lerle dolu o yer. Merak ettim doğrusu.
-

BuRaK-B
- V.I.P. ÜYE

-
- İsim: Burak BALIKÇI
- 1/18 Model Sayısı: 62
- 1/24 Model Sayısı: 0
- 1/32 Model Sayısı: 0
- 1/43 Model Sayısı: 25
- 1/64 Model sayısı: 24
- 1/72 Model Sayısı: 0
- 1/87 Model Sayısı: 6