ebay'de satılmaktadır..
|
||
diecastr.com
|
||
Basit Ama Etkili: M3 CSLYetkili: BuRaK-B
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Basit Ama Etkili: M3 CSL![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ebay'de satılmaktadır.. ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLSiyah jantlara bayılıyorum
![]() ![]() ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLEh işte fena olmamış
![]() En son galengo tarafından, 02 Şub 2010, 19:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLKesinlikle çok iyi durmuş zaten m3 csl griside siyahıda birer efsana heleki bu jantlar ile çok iyi durmuş bende bir ara kyosho bu tip jantlı üreticek zannetiim fakat demekki bunu bir adam modlamış bence süper olmuş kırmızı şerit çok iyi durmuş aslında kırmızı şerit modası eskilerden beri varmış o amerikanlara , vosvoslara vs. uygularlarmış şimdi günümüzdede bu uygulama var hatta int.te bir f430 gördüm cidden çok güzel olmuştu paylaşım için teşekkürler link varmı ?
![]() ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSL
http://cgi.ebay.com/1-18-Kyosho-BMW-e46 ... 286.c0.m14 ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLBmw nin sevdiğim iki modelinden bir de budur sanırm. Nfs den kalma bir beğeni sanırm:) Yolarda pek rastlanılan bir model değil. Bence jantlarda kırmızı olmadan welly üretsede bende alsam
![]() ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLBu haliyle de çok cezbedici bir tarafı var elbette ama ben bu modu düşünsem, bu araca mat siyah jant ve kırmızı çerçeve yerine, parlak siyah jant ve krom çerçeve olsun isterdim ve eminim 'bence' daha çok yakışırdı.
Bahadır bulup bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim, güzel yakalamışsın ![]()
Alper CSL'lerin hepsi binek.. barlı model yok.. GTR ler barlı.. ![]() Evet welly üretse de kurcalasak :) ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLBahadır güzel bir paylaşım diyemeceğim çünkü bunları gördükçe kötü oluyorz
![]() Şaka bir yana bunu yapan arkadaş iyi çalışmış gerçekten güzel duruyor. Teşekkürler Bahadır ![]()
![]() ![]()
Re: Basit Ama Etkili: M3 CSLSiyah jant, kırmızı çember... Gerçekten etkileyici.
Paylaşım için teşekkürler Bahadır. Senin ve Birol'un koleksiyona lazım bunlardan birer tane. ![]() --- Emre Erbaşar
Bilal, Kirmizi serit, Amerikanlarda jantlara degi lastiklere uygulanirdi. Kirmizi serit lastikli arabalar genelde spor versiyonlar olup, ekstra guclu motorlu GTO, GS , GT gibi uzantilari olan arabalardi. Aman haa karismasin lastik-jant olayi.. ![]() ![]() ![]() ![]()
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir |