|
||
diecastr.com
|
||
BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........arkadaşlar elimdeki beyaz japon temamın son resimlerini paylaşmak istedim....resimler iyi olmadı çünkü tam çekime başladığım sırada makinemin pili bitti ve malesef çekim tam olarak gerçekleşemedi.....bende tekrar o kadar modeli çekmekten üşendiğim için bu resimleri koyma kararı aldım....artık daha iyi resimleri sinanla gerçekleştirmeyi düşündüğümüz çekime sakladım...değerli yorumlarınız için teşekkürler......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Kendi adıma tema sevmiyor olsam da kaliteli ve güzel tema yapanlara saygım sonsuz..
Gayet güzel görünüyorlar.. Maşallah.. ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Hepside birbirinden güzel kardeşim nazar deymesin diyorum...
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Vallahi süper bir tema gerçekten aslında Sinan abiyle buluşturucaksınız tam zıt renkler siyah beyaz
![]() ![]() ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Vaaay en büyük rakibim
![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada 2. resimde 2003 Subaru niye ters ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Yener söyleyecek söz bulamıyor harikalar
![]() Sadece bu kadar arabayı dışarıya çıkarman için bile rep gelir ![]() ![]() Keşke piline bakıp gitseymişin daha çok fotoğraf bakmayı isterdim. Zaten beyaz renk hayranı olarak bu kadar beyazı bir arada görmek çok hoşuma gitti. En kısa zamanda yeni resimlerle paylaşımlarını bekliyorum ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Cidden çok emek verilmiş bir koleksiyon tebrikler tek bir renge sadık kalmakta güzel bir durum..O çekimleri yaparken tek başınamıydınız çünkü o kadar modeli kutudan çıkar diz vs. falan çok zordur ben ve okan 7 modelle çok zorlandık o kadar modelle uğraşmak cidden zordur.SKYLİNE teması süper olmuş GTR favorim ama ben Mit TOMMY MAKİNEN göremedim bu temaya süper olur paylaşım için teşekkürler hepsi birbirinden güzel iyi günlerde sergileyin..
![]() ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........Yener, bu kadar modeli dışarı taşımak konusunda Devrim'e katılıyorum.
Çok şık bir tema oluşmuş gerçekten. Sinan ile beraber, karışık oluşturacağınız çekimleri şimdiden merak ettim açıkcası... ![]() --- Emre Erbaşar
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........
Evet Emre gerçekten Sinan ile yapılacak bir çekimi düşünmek bile muhteşem bende merakla o günü bekliyorum; hatta benide çağırın arabaları taşımakta yardımcı olurum. Zaten Sinan gelirken bizim burdan geçmek zorunda yoldan benide alır! Alırsın değilmi Sinan? ![]()
Re: BEYAZ JAPONLAR SON DURUM.........![]() ![]() ![]()
Abi inan Yener'le bende bu çekimi merakla bekliyoruz ![]() ![]()
Devrim abi açıkcası şu anda yer konusunu araştırıyoruz. Yener İstanbul'dan ben Tekirdağ'dan çıkıp ortak bir noktadada buluşabiliriz. Yer önerisi olan varsa alalım ![]() ![]() ![]() ![]()
Tamam o zaman yer bulundu tam ortası Büyükçekmece oluyor ![]() ![]()
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |