Bu küçük çalışmayı umarım beğenirsiniz.

|
||
diecastr.com
|
||
1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Yetkili: BuRaK-B
29 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Bu gün, İstanbul' dan getirteceğim 1/18 modelim için Toyzz Shop' a gittim ve siparişi verdikten sonra reyonda ne var, ne yok bakayım dedim. Karşıma 1/43 ölçek bir Renault Scenic çıkmasın mı?
![]() ![]() Bu küçük çalışmayı umarım beğenirsiniz. ![]() ![]()
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Pes Gökhan vallaha,yakında plazanın stok sahasınıda doldurcan,şaka bir yana hayırlı olsun yakışmış.
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Abi eline sağlık çok şık olmuş. 1:43 ölçekte çalışmak çok zor olmuştur, çok iyi sabretmişsin anlaşılan. İyi günlerde sergile.
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Gökhan Reno bayi iyice zenginleşmiş; ama bu 1:43 arabayı harika bir şekilde kalite çıtasını yükseltmişsin tebrikler.
![]() İçine yaptığın halı ve ufak boyamalar arabayı çok değiştirmiş zaten biz koleksiyoncular ufak ayrıntılardan hoşlanıyoruz. Sende bu ufak arabada yapılabilecek bütün güzellikleri yapmışsın eline sağlık. Uzun zamandan sonra böyle bir paylaşımla seni görmek güzeldi! ![]()
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Eline sağlık Gökhan'ım, ne kadar değişmiş model.
Bendekini de gönderiyim de bir modifiyeye sok istersen. Veya ben getiriyim ne dersin? Selamlar. ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Gökhan abi hızlı bir şekilde güzel bir çalışma olmuş eline sağlık. Reno plaza reno fabrikasına doğru yol aldı sanırm. Plazanın arkasında ki arazide satılıksa eğer bir fabrika yaparsın artık. Bana öle geliyor.
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Geçenlerde Toyzz da dolaşırken benimde gözüme çarpan bir modeldi bir an dedim alayım diye ama frene zorda olsa basabildim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Gökhan güzel bir çalışma olmuş.. Ben de almaya gittim, ama satılmış dedim. Demek bizden biri almış.:) Tekrar hayırlı olsun..
![]()
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))Bunu bende görmüştüm ellerine sağlık Gökhan abi.
Re: 1/43 RENAULT SCENIC İÇ MEKAN DEĞİŞİM :))
Bu kulvarda daha önce de bir-iki uygulamam olmuştu Ali. :)) Honda NSX ve VW Beetle uygulamalarımı hatırlarsın. Senin de bildiğin gibi çok zaman alan işler bunlar. Daha aklımda olan bir çok uygulamayı umarım bu zamanları bulduğumda hayata geçiririm. İlgine teşekkürler...
:)) Teşekkürler Derya abi, bir anda ortaya çıkan ve aklıma gelen keyifli bir iş oldu benim için. Beğendiğine sevindim.
Teşekkürler Burak. Belirttiğin gibi ölçek küçüldükçe elbette işler zorlaşıyor ve bir anda aklıma geldiğinden hazırlıksız yakalandım diyebilirim. :)) Aslında bu tür boya işleri için her numara fırçadan evde bulundurmak lazım. Geçen gün Toyz' da Revell' in fırçalarını görmüş ve almamıştım. Eve gelince de toplu iğne ile boyamak zorunda kaldım. Koltuk başlarını da evde bulunan 10 numaralı fırça ile. ![]() ![]()
29 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |