İyi günlerde zevkle seyret ve iyi günlerde zevkle sergile abicim.

|
||
diecastr.com
|
||
1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
40 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]Ahmet en sevdiğim Mini Cooper kasası ile bu temaya başlamışsın, tebreik ederim zevkli seçim. Yeni modelin hayırlı olsun. Eskiden laciverti vardı ama farklı isteklere yönelince satmıştım. Umarım ilerleyen yaşam sürecimde bende bir gün bu parlak mavi ama cadde versiyonlu Mini Cooper S'i garajıma eklerim. Az adetli de ola farklı bir temaya yöneldiğini görmek şaşırtmadı aslında beni. Aslında ucu bucağı olmayabiliyor çoğu modellerin serilerinde ama sende benim gibi düşünenlerdensin galiba, 3-4 model bir tema kurmama yetiyor (tabi Mustang hariç
![]() İyi günlerde zevkle seyret ve iyi günlerde zevkle sergile abicim. ![]()
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]
Öncelikle çok teşekkür ederim Burak abim. ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]Ahmet Mini'ler arasında en güzel olan modeli ve rengi almışın tebrikler ve iyi sergilemeler dilerim
Fotoğraflarında çok güzel olmuş ama ben en son fotoğrafı çok beğendim güzel düşünüp çekmişin gerçekten Ferrariler Miniyi sıkıştırmış gibi ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]Kıpır kıpır bir model Ahmet çok yakışıklı.
![]()
Çok teşekkür ederim Devrim abicim son foto bir anlık bir mizansenden doğdu ![]() ![]() ![]()
Çok teşekkür ederim Derya abicim ![]() ![]()
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]Ahmet kardeşim gerçekten güzel bir seçim yapmışsın dilerim geriside gelir en kısa zamanda...Hayırlı olsun diyorum resimlerde süper...
Beğenmene çok sevindim abicim çok teşekkür ederim değerli yorumun için ![]() ![]()
Re: 1/18 Kyosho Mini Cooper S John Cooper Works [BICIRIK :))]![]() ![]()
Teşekkür ederim ![]() ![]()
Çok teşekkür ederim Burak abicim ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenilmeyecek gibi değilki kardeşim yer sorunu olmasa aslında çok güzel bir seri bile yapılabilecek bir model Mini:)
Evet abim dediğin gibi Mini çok hoş bir seri olarak göründü banada Kyosho bu minikleri o kadar detaylı yapmışki hayret içerisindeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
40 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir |