Ali SAMANGÜL yazdı:Sayın Admin'im;
Yenilikçi ve site için bişeyler yapıp sitemizi en güzel seviyeye çekme aşamasında olan çalışmaların için teşekür ederim (Bu teşekkür etdime giriyormu

) renkli simalarla dostlugumuz pekişen arkadaşlarımızla ailemizle.Bu tür çalışmların birbirimize daha iyi kenetleyip daha üst düzey saygı ve sevgiye senin sayende ulaşmış durumdayız.Gökhan hocam; çalışmaların için ve bizler için yaptıkların için şahsım adıma memnun um.İlgi ve alakana tekrardan teşekür edip(buda syılmıyacak herhalde

)çalışmalaının devamını dilerim.
Ben teşekkür ederim değerli kardeşim. (Ama bu da teşekkürden sayılmıyor...

)
Elbette bu tür yaklaşımlar işin şakası ve bizler zaten gönüllerini bildiğimiz ve dost dediğimiz kişilerle sırt sırta vererek, yaşça bizden daha ufak olan kardeşlerimize paylaşımlarımızla örnek olmayı hedefliyoruz...
Forum üyelerimizden, kıdemli özel üyelerimize kadar herkesin bu aile ortamımızda paylaşımlarla tat aldığı ve böylesine bir hobinin çok pahalı modeller alarak veya olaya ticari yönden bakarak değil de; insan olarak ve hobi adına neler yaptığımız görülsün istiyoruz...
Son kurduğum cümlemde kimse yanlış birşey çıkarsın istemem; elbette bu ortamda çok pahalı bir modeli de inceleyeceğiz ve yorumlarımız gelecek...
Benim bu siteyi esas kuruş amacım şudur ki; harçlıklarından para artırıp da biz ağabeylerinden esinlenen küçük kardeşlerimizin almış olduğu bir çek-bırak modele bile destek vermemizdir. Şu ana kadar ki paylaşmış olduğum Diecast-nostalji konuları da bu ana fikir üzerinde durularak tarafımca açılmıştır.
Bu anlamda site profilimizi anlamayan veya bir takım kişilerce yönetilerek bu profili ve tüm bu ince ayrıntılardan uzak şekilde veya farkında olmayarak, hobiyi bozmayı amaçlayan kişilere de kapımızın kapalı olduğu bilinsin isterim...
Bir dokun, bin ah işit derler ya hani Ali... Aynen öyle oldu belki ama, hobi adına yapılacak herşeyin ve her paylaşımın yanında olacağımız bilinsin istedim yazmış olduğun anlamlı mesajın vesilesi ile...
Bu hedef ve mantıkla; tüm hobicilere selam ve sevgilerimi sunarım...