gokhan derli yazdı:Devrim bey güzel modelleriniz var. Ama Countach'ı tek geçerim..Ahh Countach, ahh..

ilk önce bana bey olarak hitap etmezseniz sevinirim nedenide ben unutum size isminizle hitap edersen size karşı ayıp olacak

her ne kadar yenide olsam burdaki samimi hava sayesinde kardeş veya abi moduna girmiş bulunmaktayım!
şimdi Countach'a gelirsek gerçekten yaşımdan dolayı belki benim içinde ayrı br yeri var esklerden bu kadar değişik dizayn olupta kapıları yukarı açılan araba yoktu bunlar bile bu arabaya aşık olmak için yeterliydi bence
birde arkdaşların yorumlarını ve soruları almak istediğimden üreticileri masus yazmamıştım dikkat ettiyseniz diğer koyduğum arabaların ürecilerini hep yezmıştım ama bu seride biraz sizden soru ve yorum bekledim ama çıkmadı bu gerçekten herkez gördüğünde ne olduğunu anlamış olduğundan mı ? yoksa sormakmı istemediler bilmiyorum. burda karıştılacak birkaç araba var birisi sizinde beğendiğiniz Countach bu araba Autoart yapımıdır ve Kyosho'dan işçilik olarak daha iyidir. zaten serimdeki arabaların jota, miura ve diablo SV dışındaki bütün arabalar Autoart Jota ve miura ise Kyosho (bu eski arabları gerçekten detay ve işçilikleri çok iyi yapıyor Kyosho) gelelim Diablo SV'ye arkadaşımda AA'sı var ve nerdeyse aynı hele dıştan ayırt etmek zor ama iç kalitesi AA'nın daha iyi tabiki ama bendeki araba Welly'nin modeli ve beni tatmin ettiği içinde koleksiyonum içinde yer alıyor.