Forumda eski canlılık pek yok malumunuz ama her şeye, sosyal medyanın sunduğu tüm pratik yollara rağmen forumun yeri ve önemi bence ayrıdır. Burada pekçok üye kıymetli dostluklar kurdu, bu güzide ve özel hobimizi yaşarken forumun hayatımızdaki yeri hep var oldu.
Ben de eskisi kadar sık girmiyorum foruma ama geçen gün üyelik tarihim dikkatimi çekti, 01 Ekim’ de sabaha karşı bir saatte üye olmuşum ve tam 8 sene geçmiş! Dile kolay 8 sene, bu zaman zarfında evlendim, çoluk çocuğa karıştım, 2 adet vitrin aldım (ama hala vitrinlere modelleri dizemedim), ev taşıdım, iş değiştirdim. Ben klasik bir adamımdır, tüm bu saydıklarım hayatımda önemli değişikliklerdir diyebilirim. Ama forum da hayatımda hep var oldu, İzmir buluşmaları gerçekleştirdik, Gökhan Abi İzmir’ e geldiğinde kendisiyle tanıştık, Kordon’da keyifli bir gün geçirdik.
Ve 01 Ekim gün bitmeden 8. Yıla özel paylaşım yapayım dedim, kızımın uyamasını bekledikten sonra dün akşam koleksiyonumda yer alan modeller arasında en sevdiklerimden olan 1957 Chevrolet Bel Air modelimi aldım, kısa zamanda yapabildiğim kadar çekim yaptım. Saat 24:00’ e yaklaşmıştı, yani 02 Ekim olacaktı ama resimleri yüklemek için zaman yoktu. Ben de konu başlığını açayım, en azından 02 Ekim olmadan başlığı açmış olayım dedim ama bu sefer de forum sayfası bir tuhaf açılmaya başladı. Logodaki araba resmi tüm ekranı kaplıyordu, işin ilginci şahsi bilgisayarımda oluşan bu durum iş bilgisayarımda ya da cep telefonumda forumu açtığımda da vardı. Ben de resim yükleyemeden başlığı açtım ama tam 00:00’da açıldı, yani 02 Ekim’de 8 yıl ve 1 günlük üye iken bu başlık oluştu.

Aslında hala sorun devam ediyor ama sağolsun Gökhan Abi ‘’sen word dosyası ile konu metnini yolla, ben paylaşırım’’ dedi ve kendisinin yardımları ile bu başlık dolu hali ile karşınızda olacak.
Başınızı daha fazla şişirmeden 8.yıla özel cümlelerimi sonlandırayım, umarım nice nice yıllar forumda ve gerçek hayatta birlikte oluruz, bu özel ve bence incelikli hobimizi yaşamaya devam ederiz. Sonuna kadar okuyanlara ayrıca teşekkür ederim ve sizleri 1957 Chevrolet Bel Air resimleri ile başbaşa bırakmak isterim.