|
||
diecastr.com
|
||
NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
NOREV: MERCEDES BENZ S CLASS--- Emre Erbaşar
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSJantlar çok güzel. Patron arabası olmasına rağmen ne kadar sportif görünüyor.
Elimde oluşmayab başlayan S serisi temasıyla sanırım bana da lazım olacak böyle bir şey.. ![]() Çok iyi bir tercih olmuş abi.. GÜzel günlerde sergile.. Çok düzgün görünüyor. ![]()
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSMaşallah, tam makam arabası; yine de eski klasik kasalar bir başka güzel oluyorlar. Yeni Alman güzelini keyifle ve iyi günlerde sergilemeni dilerim Emre Abi
![]()
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSİkidir paylaşımlarda Norev'in jantları gözüme çarpıyor. Modeli çok gösteriyor gerçekten jantların kaliteli oluşu..
Sadece rengi farklı mı olsaydı diye düşündüm ama sonuçta bir "S Class" olduğu için fark etmez ![]() Paylaşım için teşekkürler, keyifle sergilensin abi.. ![]() ![]()
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSSon kasa olması ayrı bir özel kılmış modeli...
En güzel günlerde sergile abi...
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSTartışmasız harika bir model. Çok beğendim Emre abim. Hayırlı olsun.
![]()
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSMakyajla beraber W222 S Serisi ciddi anlamda daha da güzelleşti. Norev’in listemde de olan bir modeli ancak ne zaman alırız muamma. :)
Hayırlı olsun Emre Abi; güzel günlerde sergilemen dileğiyle. ![]()
Re: NOREV: MERCEDES BENZ S CLASSHayırlı olsun patron..
![]() ![]()
9 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir |