Hikayemiz,
11.03.2015' de
Kemal AKEL abimizin; ""Gökhan' cığım selamlar, sana diorama için M30 kasa BMW göndereceğim. Raftan düşmüş ve hasarlı. Sen onu dekor mu yaparsın toplar mısın senin bileceğin iş.. Adresini yazar mısın"" cümlesi ve hasar görmüş E30 hediyesi ile başlayarak vitrinimde yerini alıyor..

-----------------------------------------------------------------
12.04.2015' de düzenlediğimiz Antalya Buluşmasında,
Okan OKYAY ve Arif Uğur TAN ile bu modeli nasıl ayağa kaldırabiliriz adına değerlendirmelerimiz oluyor..

Görüşmelerimiz sonucunda ve 06.06.2015' de
Modelin aldığı hasar, Okan OKYAY
Boya konusu da, Arif Uğur TAN abimizin harcadığı kıymetli emekler ile gideriliyor ve vitrinde tekrar yerini alıyor..

27.10.2016' da düzenlediğimiz Antalya Buluşmasında,
Okan OKYAY' ın M POWER GARAJ dioraması oldukça dikkat çekiyor ve bu dikkat ile Okan OKYAY
"Sana da böyle bir diorama yapacağım Gökhan" diyerek toplantıdan ayrılıyor..

19.01.2017
Eşimin arabasını servise bıraktığım günün sabahında Arif Uğur TAN abinin yanına çay içmeye gidiyor ve M POWER GARAJ dioramasını görerek fotoğrafını yolluyorum Okan' a ve "Satılık mı birader bu?" diye şakasına soruyorum..

O da,
"Sözüm vardı Gökhan' ım, M POWER GARAJ senin olsun ve dönüşte yanıma uğra kahve içelim" diyor..

Kahvemizi içerken de, yıllar yılı gelişen dostluklarımız adına sohbet ediyoruz.

Bu heyecanla ve eve gelir gelmez cep telefonu çekimlerini dün Face grubumuzdan paylaşmıştım..

-------------------------------------------

-------------------------------------------
20.01.2017' de de,
Kemal AKEL, Arif Uğur TAN ve Okan OKYAY' a sonsuz teşekkürlerimle ve M POWER GARAJ sizlerle..