Port denemeleri

Boyaya hazırız

Tiner boyayı tam çıkarmayınca iş başa düştü

Ufak çaplı boyane

İlk denemeler

Jantlarımız hazır sıra yükseltmekte

|
||
diecastr.com
|
||
1/18 Jeep Grand Cherokee Off Road ( Yeni eklentiler sf. 3 )Yetkili: BuRaK-B
37 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1/18 Jeep Grand Cherokee Off Road ( Yeni eklentiler sf. 3 )Motormax üretimi 1/18 Jeep Grand Cherokee 2001. Modeli 2.el olarak aldık. Geldiğinde durumu gerçekten vahimdi
![]() ![]() ![]() ![]() Port denemeleri ![]() ![]() Boyaya hazırız ![]() Tiner boyayı tam çıkarmayınca iş başa düştü ![]() ![]() ![]() Ufak çaplı boyane ![]() ![]() ![]() İlk denemeler ![]() ![]() ![]() Jantlarımız hazır sıra yükseltmekte ![]() ![]() En son UfukAcikgoz tarafından, 30 Tem 2015, 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadElinize emeğinize sağlık
Kalp ne ile dolu ise, dilden o dökülür...
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadKolay gelsin Ufuk. Bitmiş halini merakla bekliyorum.
![]()
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadTeşekkür ederim
![]() En son UfukAcikgoz tarafından, 31 May 2015, 22:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadDesene güzel bir çalışma geliyor takipteyim. Kolay gelsin.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off Road
Öyle olucak İnşallah ![]()
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadSende boyayı biraz kalın atmışsın gibi geldi Ufuk ama ben beyaz olmasını sevdim. Bakalım ne çıkacak ortaya merakla bekliyorum. Eline sağlık...
![]()
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadResimlere bakınca sanayide revize edilen 1/1 arabalar geldi aklıma, basbayağı eldivenle, zımparayla, boyalarla işe koyulmuşsun. Sonucu ben de merakla bekleyeceğim, şimdiden kolay gelsin
![]()
Evet boya biraz kalın oldu. Tam beceremedim sanki ![]()
Teşekkür ederim ![]()
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadBu fotoğrafların yanında ancak Ufuk Açıkgöz imzası yer alabilirdi zaten bitir de yarışmaya yetişsin emeğine sağlık güzel olacak gibi gözüküyor
Can BEŞÇINAR MODELCİLİK BİR HASTALIKTIR BMW Modelleri Daha Büyük Bir Hastalıktır ![]() Brings Me Women
Çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]()
Re: 1/18 Jeep Grand Cherokee Off RoadÇamurlukların sökülmesi çok ilginç...
37 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |