|
||
diecastr.com
|
||
1/18 Paudi VW PoloYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
23 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: 1/18 Paudi VW PoloGüzel bir model edinmişsiniz, isabetli bir karar olmuş. Plaka dediğiniz gibi olmamış. Trafik görürse ceza yazar.
![]() ![]()
Re: 1/18 Paudi VW PoloPaudi' nin bu detaylarını seviyorum. Kırmızı renk Polo' ya oldukça yakışıyor. Modeli kurcalamak pek bana göre değil fakat yapmış olduğun işlemler göze hoş geliyor kardeşim. Güzel günlerde keyifle sergilensin.
![]()
Re: 1/18 Paudi VW PoloBiliyorum Musa abi gti jantlarini bekliyorum ozaman daha detaylı fotoğraflar atıcam :)
Modifiye bir tutkudur...
Re: 1/18 Paudi VW PoloPaudi modelleri gerçekten kaliteli ve hoş...
Re: 1/18 Paudi VW PoloHayırlı olsun, ben de beyaz 1/24 gti aldım, geçtiğimiz hafta geldi.
Sırada 1/18 beyaz olacak :) ![]()
Re: 1/18 Paudi VW PoloYorumlarınız için teşekkürler :) Berent abi orjinal gti janti takicam yarın o yakışır bu modele :) Bora abi plaka idarelik app tarzı düşünüyorum Beşiktaş app özellikle :)
Modifiye bir tutkudur...
Re: 1/18 Paudi VW PoloPolo hayranı olarak,iyi sergilemeler...
Kalp ne ile dolu ise, dilden o dökülür...
Re: 1/18 Paudi VW PoloGüncel ve güzel bir model... Benim beğendiğim vwlerden.... Güzel günlerde keyif ile seyireylenmesi dileği ile...
Re: 1/18 Paudi VW PoloSunroof duruşunu değiştirmiş aracın/modelin resmen..
![]() Güzel günlerde sergilensin.. ![]()
Re: 1/18 Paudi VW PoloSelamlar.
Aracı nereden aldığınız öğrenebilir miyim? Bende uzun süredir İstanbul'da arıyordum.
23 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 26 misafir |