Çok değerli bir abimin tabiriyle ' sürpriz yumurta ' dan çıkan model :) 1/24 BMW e46. İyi seyirler

|
||
diecastr.com
|
||
1/24 BMW e46
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1/24 BMW e46Merhabalar :)
Çok değerli bir abimin tabiriyle ' sürpriz yumurta ' dan çıkan model :) 1/24 BMW e46. İyi seyirler ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1/24 BMW e46Bir tek öm farlar garip geldi geri kalanı çok güzel . Kasası boyası duruşu her yönüyle çok güzel. Üretici kim acaba hocam
![]()
Re: 1/24 BMW e46Kasa olarak en beğendiğim ilk 3 dizayndan birisidir, model de gayet iyi görünüyor. Keyifle sergilenmesini dilerim
![]()
Re: 1/24 BMW e46Teşekkür ederim :) Benimde çok hoşuma gidiyor. Üretici Welly. Eski üretimlerden
Re: 1/24 BMW e46Dün nedense yazdığım yorum gelmemiş yeni fark ettim.. Çok hoş bir model 1/24 te bmw nin bu kasaları ilginç gelebiliyor bana.. Teşekkürler bu değerli paylaşım için.. İyi günlerde keyifle sergileyin
Ali Çaglar Gül
Re: 1/24 BMW e46Welly beni her zaman şaşırtan bir üreticidir zaten. Bazen böyle güzel modeller çıkarıyor işte. Farlar konusunda Ferhat'a katılıyorum. Tek falsosu onlar. Ön farlara biraz itina gösterseydi muhteşem olurdu. Ama gene de güzel bir modele sahipsin. Güzel günlerde sergile.
Not: Yakın çekimlerde malesef bu hatalar barizleşiyor. Uzaktan bakıldığında farların kesinlikle kötü görünmediğine eminim. ![]()
Re: 1/24 BMW e46Bencede farları sıkıntılı ama Welly nin bunu yaptığına şükür
![]() ![]() Şöyle bir not düşeyim model artık bende değil. Yine çok değerli bir abimin temasının eksik modeli olduğu için bende ona hediye ettim.
Re: 1/24 BMW e46Fena parça ufukcum hediyen için teşekkür ederim.
Re: 1/24 BMW e46Ne demek abim
![]()
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |