Her hangi bir forum sitesine üye olduğunuzda ve sistem tarafından 1-2 dk. içerisinde gönderilen otomatik linke tıkladığınızda üye olursunuz ve email adresine onaylama linki gelir..
Bu linke tıkladığınızda ise o foruma üye olursunuz..
-------------------------------------------------------
Bizim forumumuzun da, otomatik üyelik kabul etme ayarı var ancak bu uygulamayı 7 yıldır hayata geçirmedim ve bundan böyle de geçirmeyi düşünmüyorum..
Sahte üyelikler başta olmak üzere ve hiçbir üyemizin sıkıntı yaşamaması adına kayıt olunan tüm IP' ler dahil kayıt altına almışlığım var..
Bu anlamda ve ve aynı IP' den, 2-3 dakika ara, 2-3 farklı mail ve 2-3 farklı rumuz ile kayıt olanları görmekteyim ve saat bakımından ilk kayıt oldukları üyeliklerini onaylayarak aynı IP' den kayıt oldukları diğer üyeliklerini onaylamadan silmekteyim..
Büyük emek ve samimiyetler dahilinde oluşturduğumuz DiecasTr Aile ortamımızın bozulmaması adına aldığım bu önlemler dahilinde ve yeni üye onaylamalarında yaşanılan gecikmeler adına tüm değerli üyelerimizin anlayış göstereceğini düşünüyorum..

Bu anlayışla; üye onaylanması konusunda en fazla 24 saat beklettiğim yeni üyelerimizin de konuya hassasiyet göstermelerini dilerim..
Tekrar ve yeri gelmişken de; tüm yeni üyelerimizden ufak bir-iki ricam olacak;
- Lütfen profil bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurunuz..

-

Açıklamalarım dahilinde;

Bundan böyle; üyelikleri onaylanan yeni üyelerimiz, bu başlık altından tarafımca duyurulacaktır..
03.12.2014

ali.deniz2007