|
||
diecastr.com
|
||
Mercedes Benz W124 E60 AMG (Fotoğraflar Eklendi)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
35 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Mercedes Benz W124 E60 AMG (Fotoğraflar Eklendi)Ayrıntılar hafta sonu.. E çalışan adamız ancak vaktimiz olur fotoğraflar için
![]() En son sui_cast tarafından, 23 Kas 2014, 13:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGTam bir agir abi bu araba ve modeli, jantlari ne kadar gercekci yapmislar. Detayli resimleri bekliyoruz Bahadir, hayirli olsun ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGJantlarına 2 tane 1/18 verebilirim
![]() ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGHayırlı olsun Bahadır abi. Harika bir Alman tankı edinmişsin. İyi günler de sergile.
![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGBu model çok güzel. Eğer mercedes toplasaydım kesinlikle edinirdim. Daha sonra nadir araçlar listesine girecek bir model olmuş.
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGİkisini beraber mi çekseydik acaba
![]() Güzel oldu güzel. Seriye Resin de olsa yeni bir Mercedes katıldı. İyi günlerde sergilensin Abim. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGMerhaba arkadaşlar..
Söz verdiğim gibi modeli fotoğrafladım.. Umarım beğenirsiniz.. Bendeki model 2000 adet basılmış modelden 1575 numaralı olanı. Otto yine gayet güzel modellemiş aracı.. Göze çarpan bir kusur yok.. Mercedes yıldızı çok çok ince işlenmiş.. bu görünümü güzel yaptığı kadar narinliği de artırıyor.. Benimki yamuldu bile.. İdareten de olsa durduğu için şimdilik müdahale etmedim. Zaten otto kutu içine bir tane yedek eklemiş.. Tekerlekler bu sefer cidden oyuncak gibi.. Belki bendeki modele özgüdür bilmiyorum ama jantlar çekip çıkacak kadar oynak.. sağdan soldan taşabiliyor.. gel beni modifiye et diyor ![]() İzlemesi çok keyifli ve tam da nokta atışı bir model.. Yıldıza dikkat ettiğiniz sürece çok keyif alacaksınız.. Fotoğrafların fikir vermesi dileğiyle.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMG (Fotoğraflar Eklendi)Hayırlı olsun Bahadır abi.
İyi günlerde sergile. Jantlara 10 üzerinden 20 puan. ![]() ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMG (Fotoğraflar Eklendi)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMGTeşekkür ederim.. Geldi fotoğraflar.. ![]()
Vermem ![]()
teşekkür ederim Serdar.. Daha güzelleri senin olsun ![]() ![]()
Re: Mercedes Benz W124 E60 AMG (Fotoğraflar Eklendi)Fena bir model Bahadır abi. Güle güle sergile.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
35 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir |