|
||
diecastr.com
|
||
- TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -Yetkili: BuRaK-B, G.HEPARSLAN
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: - TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -Kutlarım kardeşim..Bu yarışmaya katılan herkes hepimizin birincisi aslında,emek verip bişeyler için çaba harcayan herkes saygıyı hakediyor..Kutlarım tekrar..
![]() ![]() ![]()
Re: - TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -Tebrikler
![]() ![]()
Re: - TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -
Teşekkür ederim abim, aynen dediğin gibi burada emek harcamak önemli olan. Ama üzerinde Diecastr yazıyor ya; o yeter bana bir ömür bu aileden bir hediye olarak baş köşede. ![]()
Teşekkürler ![]()
Re: - TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -Ömür boyu saklayacağın hediyeni aldığın gün ve yaptığımız telefon görüşmemizde; hafta sonu özel bir çekim yapıp paylaşacağından bahsetmiştin Musa Can..
![]() Özel paylaşımın ile birlikte beklediğimize değmiş gerçekten.. ![]() Bu özel hediyeye verdiğin değer ile birlikte marangozdan kutu yaptırma fikrin ise takdire şayan ve başarılı çalışmandan dolayı tekrar tebrik ederim kardeşim... ![]() ![]() ![]()
Re: - TEŞEKKÜRLER DIECASTR AİLESİ -
Abi teşekkürler bir kez daha böyle klas bir ödül için. Çok ince bir düşünce. Elimden geldiği kadar modelle birlikte paylaşmak istedim. Ee böyle değerli bir ödüle kutu lazım malum bende vitrin yok, olsa bile kutusu olsun istiyorum. Kutuyu eğer kafama göre yaptırabilir isem paylaşacağım. ![]()
18 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |