|
||
diecastr.com
|
||
ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)Yetkili: tolgatitiz, Eray, Sarim
19 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)gayet güzel modeller var,İzmir'de de açılması planlanıyor mu?
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)Harika kareler emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık sergilenen her model harcanan emek takdire şayan yalnız Bülent Abi'ye katılmadan geçemicem eskitilmiş model ve dioramalari forumdada görmek istiyoruz...
![]() ![]()
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)
Aydın Bey, Ankara dışında bir sergi organizasyonu şimdilik planlarımız dahilinde değil. Teşekkürler...
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)O kadar emek var ki, özenle seçilmiş modeller ve sergilenme aşaması kesinlikle orada olmayı çok isterdim.Tolga Abi muscle v hotrodcuları ne zaman sevindireceksiniz? Charger,fairlane ve gtx başlangıç sanırım
![]() ![]()
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)Emeklerinize sağlık, harika bir organizasyon
![]() ![]() ![]()
Re: ANKARA ANATOLIUM SERGİDEN İLK FOTOLAR (saat 03:30)Çok güzel bir sergi olmuş Ankara'da olup gezmeyi çok isterdim.
Bu tür sergiler Türkiye'de fazla olmuyor bu yüzden sergide emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum! ![]() ![]()
19 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |