Fırsat buldukça paylaşımlarımı devam ettirmeye çalışıyorum.Bu güzel Bmw modeli koleksiyonuma katılalı 3 hafta oldu paylaşımı bugüne kısmetmiş.
Keyifli seyirler,umarım beğenirsiniz.

|
||
diecastr.com
|
||
1968 BMW 1600ti (White box)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
1968 BMW 1600ti (White box)Herkese merhabalar
Fırsat buldukça paylaşımlarımı devam ettirmeye çalışıyorum.Bu güzel Bmw modeli koleksiyonuma katılalı 3 hafta oldu paylaşımı bugüne kısmetmiş. Keyifli seyirler,umarım beğenirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)1.24 için oldukça güzel bir model. Rengi da cabası.
Güzel günlerde sergile Turan. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)Turan yeni modelin hayırlı olsun, güzel günlerde sergilemeni dilerim
![]() En son scorpinco tarafından, 15 Kas 2014, 10:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
diecast collector scorpinco
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)1/24 ölçekte ilk kez gördüğüm bir model. Rengi de harika duruyor. Güzel günlerde keyifle sergilemeni dilerim Turan.
![]()
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)Turan çok güzel bir model, bende lacivertini almıştım.. Bu rengi daha güzelmiş.. Güzel günlerde sergilensin..
![]()
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)Rengiyle ve detaylariyla cok guzel bir model, tam bir klasik; ne varsa eski arabalarda var bence
![]() ![]()
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)Profil model sayıların bölümünde yazan diğer 3 modeli bilmiyorum ama içlerinde en özeli bu model olmuştur büyük olasılıkla Turan.
![]() Bir ara ben de denk gelmiştim modele ve almamıştım.. Paylaşımınla birlikte tekrar aklıma takıldı.. Topladığım ölçeğe uyum sağlamamasına rağmen, aynı renginden bulursam kaçırmam bu sefer. ![]()
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)
Teşekkür ederim Emre abi,beğenmene sevindim.
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)[quote="Berent.t"]1/24 ölçekte ilk kez gördüğüm bir model. Rengi de harika duruyor. Güzel günlerde keyifle sergilemeni dilerim Turan.
![]() Pek bulunmayan bir model,rengini bende çok sevdim,teşekkür ederim.
Re: 1968 BMW 1600ti (White box)gerçekten rengiyle, detaylarıyla beğeniyi hakeden bir model.Bulursam kaçırmayacağım bir model diyebilir.Keyifli sergilemeler..
10 ileti
• 1 sayfadan 1. sayfa
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |