Modeli bilenler biliyor zaten ekstrem detaylar hakkında kısa bilgi;

1.Anten hareketli
2.Hareketli difransiyel
3. Difransiyelden hareketli süspansiyonlar
4.Hareketli ön far grubu
Buyurun Resimler;

|
||
diecastr.com
|
||
AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/TYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
29 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/TMalumunuz mevcut muscle araç hastalığımı biliyor forum üyeleri. Dedim ki artık Mustang 1964/2 den sonra bir tane Charger olmazsa olmaz. Ankara ziyaretim sırasında Legend Garage'ye uğramış ve bu güzeli almış bulundum. O kadar internetten araştırmama ve Ankara'da gezmeme rağmen , daha önce İstanbul gezilerimde de hiç bir zaman Charger'a denk gelmemiştim. (yalnızca yurtdışında bulunabiliyor) Belirtilene göre son Charger'mış Legend Garage'de. Neyse uzun lafın kısası Mustang'ten sonra istediğim bir model olan Dodge Charger 'ı da ekledik bakalım. Paylaşımı renklendirmek adına elimde bulanan uçak posterlerinden F-18D Hornet posterini arka fon olarak kullandım.
![]() ![]() ![]() ![]() Modeli bilenler biliyor zaten ekstrem detaylar hakkında kısa bilgi; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1.Anten hareketli 2.Hareketli difransiyel 3. Difransiyelden hareketli süspansiyonlar 4.Hareketli ön far grubu Buyurun Resimler; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/THarika bir model Serkan iyi günler de sergile.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/Tköpekbalığı gibi maşallah..
![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/TSerkan seçimin için seni tebrik ederim harika bir Mopar iyi günlerde sergilemen dileğiyle...
![]() ![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/THer ne kadar 69' kasasının Charger'lar arasında en iyisi olarak görsemde sınır olarak 71' kabul edilebilir gibi geliyor bana,bu model için ise rengi ve arka stop grubuyla etkileyici duruşu yeterli.İç döşemelerin rengine bayıldım Serkan,iyi günlerde sergile.
![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/THarika bir model edimişsin Serkan.
Poster önünde verdiği 2.poza bayıldım, ellerine sağlık. --- Emre Erbaşar
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/TKardeşim öncelikle hayırlı olsun. Detayları, duruşu ve adı ile harika bir model edinmişsin.
![]() ![]() ![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/TVaayyy Serkan, gerçekten 'çok güzel hareketler' bunlar
![]() ![]() ![]()
Re: AUTOWORLD ERTL 1971 DODGE CHARGER R/T
Teşekkürler Serdar. Zaten bizzat görüp aldım internetten bakmak ile canlı görmek insanı daha da etkiliyor almak için. ![]() ![]() ![]()
Teşekkür ederim Bülent Abi. Ben olaya hiç o açıdan bakmamıştım ama haklısın köpekbalığını andrıyor resmen hele ki solungaç misali hava alıkları ile. ![]() ![]()
Teşekkürler Gökhan. Aklımda olan bir modeldi kısmet bugüneymiş.Mopar candır. ![]() ![]() ![]()
Demek istediğini çok iyi anlıyorum Alper. 69 kasası ayrı bir milat.Malesef Türkiye sınırları içersinde kısıtlı bir model olan olduğu için ve tek Charger 71 model olduğu için aldım ama tabi ki beğenerek isteyerek aldım. İlerleyen zamanlarda 69 kasayı da katabilirim koleksiyona çünkü onun havası bir başka. ![]() En son Predator tarafından, 23 Tem 2014, 13:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
![]()
29 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir |