Bu güzel şirin mi şirin mini modelini 2 gün önce edindim.Diğer 1/24 lerin yanında yerini aldı.
Keyifle izleyin.Bol modelli güzel günler dileğiyle...

|
||
diecastr.com
|
||
1969 Mini CooperYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1969 Mini CooperHerkese selamlar;
Bu güzel şirin mi şirin mini modelini 2 gün önce edindim.Diğer 1/24 lerin yanında yerini aldı. Keyifle izleyin.Bol modelli güzel günler dileğiyle... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: 1969 Mini CooperYeni model hayirli olsun, gercekten oldukca sirin ve otomobil dunyasinda yer etmis bir parca. Mini'leri her gordugumde aklima Italyan Isi filmi geliyor, orada yeni kasa Mini'ler adeta basroldeydi. Keyifle ve iyi gunlerde sergilenmesini dilerim
![]()
Re: 1969 Mini CooperHayırlı olsun Turan.
![]()
Re: 1969 Mini CooperÇok şirin görünüyor çekimler de çok iyi hayırlı olsun.
![]()
Re: 1969 Mini Cooper1/1'inede aşık olduğum bir model :) Hani üreticinin bu ? Welly nin vardı fakat bu renkte olduğunu hatırlamıyorum ama çok tatlı ve sevimli bir model güzel günlerde sergileyin :)
Re: 1969 Mini CooperHayırlı olsun kardesım bende Erdem Abiye katılıyorum 1/24 olmasına rağmen gercekten güzel modellenmiş iyi günlerde sergilemen dileğiyle...
![]() ![]()
Re: 1969 Mini CooperGerçekten de çok şirin olan bu model için, özenerek yaptığın çekimler ve başarılı fotoğraflar için teşekkürler Turan..
![]() Favorim.. ![]() ![]()
Re: 1969 Mini Cooper
Teşekkür ederim Erdem abi.
Teşekkürler,figürleri kullanmayı seviyorum. ![]()
Üretici burago kardeşim.Teşekkür ederim.
20 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir |