Hayırlı uğurlu olsun inşallah.... Uzun süreli bir birliktelik olur...
Hoşgeldin Legend Garage...
|
||
diecastr.com
|
||
YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Yetkili: Emre E., resatsirin
41 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Hayırlı uğurlu olsun inşallah.... Uzun süreli bir birliktelik olur...
Hoşgeldin Legend Garage...
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Ankara'da yaşayıp da Legend Garage'ı bilmeyen yoktur herhalde.
Bir çok kez alışverişim oldu kendileri ile, ama Bülent Bey ile hiç karşılaşamadık. ![]() Modeli ve modelcileri seven bir firma. En son Bahadır ile ziyaret etmiştik. Bu birlikteliğin Forumumuza, modelciliğe ve Legend Garage'a hayırlı olmasını dilerim. Umarım bizler için faydalı olur. Attığı adımlar için Ahmet Kadı'ya ve Gökhan'a teşekkürlerimi iletmek isterim. ![]() --- Emre Erbaşar
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Her iki tarafa da Hayırlı olsun
![]() ![]() ![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Her iki tarafada hayırlı olsun
![]() Amac hobi arac hobi dostluk daim hobimiz mutlu olsun ![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Ailemiz adına hayırlı uğurlu olsun.
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Çok güzel bir haber formumuz ve Legend Garage için hayırlı olsun
![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..hayırlı olsun hepimiz için
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Emek harcayıp, bu birlikteliği sağlayan herkese çok teşekkürler. Uzun soluklu bir birliktelik olması dileği ile.. Keyifli sohbetler.
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Emeği geçen herkese teşekkürler.
![]() Bu tür birliktelikler hem biz modelciler hem de bu işle ticari olarak uğraşanlar için faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Model kampanyaları vs bir yana özellikle Ankara buluşmalarında Bülent Bey başta olmak üzere Legend Garage'ı da aramızda görmeyi çok arzu ederim. Açıldığını ilk duyduğumda hemen koşmuştum ve gerçekten kaliteli modeller satışa sunulduğunu görünce bir Ankaralı olarak keyif almıştım. İlk gidişimde koleksiyonuma katmayı çok arzu ettiğim kırmızı tavanlı beyaz AutoArt Mercedes 280 SE Coupe modelimi de buradan almıştım. Daha sonrasında da koleksiyonuma değerli parçalar eklenmesine katkıları oldu ve olacak gibi de görünüyor. ![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Her iki tarafa da hayırlı olsun, bence de çok güzel bir gelişme. Hobi ülkemizde daha da ilerleyecek bence ve bu ilerlemede benzer işbirlikleri çok faydalı olacak düşüncesindeyim. Ayrıca emeklerinden ötürü Ahmet'e, Gökhan Abi'ye ve Bülent Bey'e teşekkür ederim
![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Değerli koleksiyonerler,
Başta Gökhan Bey ve Ahmet Bey olmak üzere değerli yorumlarını ve hoşgeldin dileklerini bizimle paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Modelciliğe gönül vermiş kişilerle birlikte, bu değerli organizasyona dahil olmak şahsım adına son derece mutluluk vericidir. Legend Garage olarak, önümüzdeki günlerden itibaren, gerek belirli periyodlarla düzenleyeceğimiz kampanyalar, gerek forum üyesi indirimleri gibi avantajları sizlere sunacağız. Arif Bülent ÜNAL
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..Bülent bey hoşgeldiniz.
Ankara'da gerçek bir modelci açılmış yıllar sonra, diye bir duyum almıştım, bir yılı geçti sanırım. Sizin haberinizi, bu forumdaki Matchbox'çı, 64'çü çeteden ![]() Şimdi hepimiz buradayız. Ne zamandır gelemedik size sohbetinizi özledik. Bu yakınlarda yaparız yine bir, Sarim, Eray, Tolga ziyareti. Görüşmek üzere ![]() ![]()
Re: YENİ SPONSORUMUZ - LEGEND GARAGE - BİZLERLE!..
Her zaman beklerim Tolga Bey, iyi dilekleriniz içinde çok teşekkürler. Arif Bülent ÜNAL
41 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |