|
||
diecastr.com
|
||
1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSE![]() En son Ömer ÖLÇEK tarafından, 07 Oca 2014, 01:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEÖmer hayırlı olsun! Gerçekten mükemmel bir model bence! ALLAH'tan güncel model toplamıyorum, yoksa edinmek zorunda kalabilirdim
![]() ![]()
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSE
Teşekkürler Ahmet senin modelleride merakla bekliyorum. Umarım kazasız ulaşırlar.
Teşekkürler Selçuk bey.
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEHayırlı olsun yeni modeliniz. Bende en kısa sürede AMG'sinden edinmeyi düşünüyorum :)
Teşekkürler Berent, bende amg ve cls klasse bakıyorum.
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEVaaay hayırlı olsun Ömer abi. Mercedes' in gemilerinden birini edinmiş. İyi günler de sergilemen dileğiyle.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEÖmer hayırlı olsun güzel bir model almışsın hemde rengi çok güzel!
Normalde de 1:1 arabalarda da beyaz rengi severim ve tercih ederim tabi aynı şekilde de model arabalarda da seçimim bu yönde oluyor; bu modelde de beyaz çok şık duruyor ![]() İyi sergilemeler dilerim Ömer. ![]()
Teşekkürler Serdar.
Teşekkürler Devrim abi.
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEÖmerim ben bu modeli görmedim,hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde sergile inşallah.Burda 1\1 i var CL 63 AMG siyah her gördüğümde fena oluyorum.
Teşekkürler Fatih abim, model pek ilgi gormedi o yuzden gozunden kacmistir.
Re: 1/18 AUTOART MERCEDES-BENZ CL KLASSEÖmer hayırlı olsun..
Emre abi de çok ısrar ediyor bana bu güzel modeli almam için ama henüz bütçe ayıramadım kendisine ![]() Hayırlı olsun.. iyi günlerde sergile.. ![]() ![]()
14 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir |