Ersin abiyi de aradım abi gelirsen sevinirim ufaklık şöleni var dedim

Ankara buluşması öncesi mini buluşma oldu

Güzel günden kareler....
9 tane kar küreme ciddi bir sayı

İlk defa gördüm böyle bir mbx... Harika..
TEŞEKKÜRLER Onur abi

|
||
diecastr.com
|
||
14-08-2013 Mini BuluşmamızYetkili: G.HEPARSLAN
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
14-08-2013 Mini BuluşmamızBugün Onur abiye Ankara'ya geldin mi diye sorduğumda geldim cevabını aldığımda mutlu oldum
![]() ![]() ![]() Ersin abiyi de aradım abi gelirsen sevinirim ufaklık şöleni var dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Ankara buluşması öncesi mini buluşma oldu ![]() ![]() ![]() Güzel günden kareler.... 9 tane kar küreme ciddi bir sayı ![]() İlk defa gördüm böyle bir mbx... Harika.. TEŞEKKÜRLER Onur abi ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızBiz buluştuk diye çok uzun yorum yazmayımda çok çok eğlenceliydi teşekkürler herşey için...Bize deli diyen çok da gerçekten ikiniz kadar delisini de görmedim bugun kanıtlandı
![]()
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızNurettin yüreğinize sağlık! Böyle bir mini Ankara buluşmasında olmak isterim!
Re: 14-08-2013 Mini Buluşmamız
Heehehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Teşekkür ederim abi ![]() Her zaman mini buluşmalara ve Ankara'ya beklerim abi seni yakından tanımak, sohbet etmek ayrı mutluluk olur benim için de ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızHarikasınız.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızDostluk forum aile
![]() Diecastr ![]() Yüreklerinize saglık ![]()
Teşekkür ederiz abi ![]() ![]() ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Teşekkürler Reşat ![]() Pazar günü hem modeli hem de gerçek megane ile seni de bekleriz ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızKonuyu gördükten sonra ve bir buluşma da telefonda yapmış olduk Nurettin.
![]() ![]() Yeni fotoğraf makinen tekrar hayırlı olsun kardeşim, vitrin fotoğraflarını en kısa zamanda bekliyorum. Bu arada Onur yine evi taşımış ve o kadar kar küreme yetmez ama Ankara' nın kışına.. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ersin' in Schuco' ya bakışlarına ise bittim. ![]() Nazarı değmiştir, sağlam bir yerde muhafaza et modeli. ![]() Pazar öncesi güzel bir buluşma olmuş, tebrikler.. ![]()
Gerçekten konuşmamız iyi oldu abi teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() Daha daha iyileri senin olsun inş. en kısa zamanda doğru çekim yaparak ![]() Bence Onur Abi'de extra kar küremesi de vardır abi ![]() Bütün modellerimize ![]() Ankara'da 1 ay durmana rağmen çağırmayı hiç akıl edemedim abi kusura bakma inş hep birlikte buluşuruz ![]() ![]() ....Alman - Japon - Fransız - İtalyan....
Re: 14-08-2013 Mini BuluşmamızCok guzel bir bulusma oldugu belli, katilanlarin ayagina saglik
![]() ![]()
Re: 14-08-2013 Mini Buluşmamızfırsatım oldukça anlık gelişen buluşmalara katılmaya çalışıyorum.
sevdiğinide bildiğimden 1/87-1/64 leri getireyim dedim .Çok mu olmuş biraz... ![]() teşekkürler o güzel ağırlaman için... ![]()
15 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Üyelerimiz & Buluşma & Diecastr Ailemiz Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |