|
||
diecastr.com
|
||
Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTSevgili diecattr ailesi öncelikle merhabalar.Yaptığım mod işlemlerinin yanı sıra , koleksiyonumdaki modelleri sırayla paylaşmaya çalışacağım.Bugün ise DAIMLERCHRYSLER adı altında CHRYSLER'ın Avusturalya pazarı için üretmiş olduğu 1972 Charger E49 'un Autoart üretimi olan modelini sizlerle paylaşıyorum.Rengi itibariyle nadir bulunan bir modeldir.Modelin özeliklerini teker teker anlatmaya gerek yok bence resimler her şeyi anlatıyor.Zaten detaylı olarak bir çok resim çekmeye çalıştım.İyi seyirler ve bol modelli günler diliyorum...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTMusa çekimler güzel, model güzel! İyi günlerde sergile kardeşim!
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTEyvallah ahmet abi , seninde güncel modelleri görsek artık :)
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTKardeşim foruma dikkatli bakarsan gerçekten güncel, hatta daha önce belkide görmediğin modeli farkedersin! Ortalama ayda 5-6 model alıyorum kardeşim! Elimden geldiğince fırsat bulunca ( evde 3 yaşında oğlum var) fotoğraflayıp paylaşmaya çalışıyorum! Senin kadar iyi çekmesekte
![]()
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOART
Ya ben amerikanlardan şöyle paylaşım yap demek istemiştim neyse ifade edemedim kendimi , yoksa biliyorum baya aktif olduğunu :)
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTHayırlı olsun; bol detaylı güzel bir seçim Autoart kalitesi bu modelde açıkça belli oluyor...
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTKardesim modelin cok guzel benim de almak istedigim bir arac iyi gunlerde sergile cekimlerin de cok guzel olmus ellerine saglik iyi gunlerde sergile.
![]()
Musa sende yanlış anlama lütfen! İstediğin Amerikan olsun! Hafta içi senin için bir highway paylaşımı yapıcam! Abinde Amerikan çok rahat ol! Görüşmek üzere ![]()
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTHocam model hakikaten mükemmel, amerikanları severim bu da hoşuma gitti. Hayırlı olsun :)
![]()
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTHerkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Ahmet ABİ bekliyorum o zaman :)
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTAnemmm sarı taksi
![]() ![]() ![]()
Korkuyorum bazen senin gözün gönlün açılınca yapacaklarından :) Senin canın sağolsun elimden geldiğince paylaşırım...
Re: Chrysler E49 Charger R/T Hemi 426 Valiant - AUTOARTAutoart'in muhteşem sağdan direksiyonlusu.
![]() Detayların ve model ağırlığının göz doldurucu olduğunu biliyorum Musa. Güzel günlerde seninle olsun. --- Emre Erbaşar
23 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |