|
||
diecastr.com
|
||
"64 Ford FALCON " Street Machine (Son hali 2. sayfadadır.)Yetkili: BuRaK-B
40 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatBugun canli olarak gordum modeli tek kelimeyle muhtesem calisma olmus, chevelle'in de ipuclarini aldim o da cok guzel olacak gibi;)
![]()
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatMusa çok başarılı bir çalışma olmuş... Genelde gmp modellerinde alışık olduğumuz motor jant kombinasyonunu çok iyi uygulamışsın doğrusu... Benimde hayalimde olan bir uygulama ancak gerekli olan motor jant lastik takımlarını bulmak neredeyse imkansız olduğundan sadece resimler ile idare ediyoruz şu aralar... Güzel çalışmalarının devamını gelmesi dileği ile yenilenmiş modelini iyi günlerde keyif ile seyireylemen dileği ile...
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatteşekkür ederim abi güzel yorumların için. :)
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatYazacak cok sey var ama ayni zamanda da yok Musa, tek kelime etmek gerekirse muhtesem denmeli bence
![]() ![]() ![]()
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformat
Eyvallah Erdem abi teşekkür ederim yakında geliyor bunun ayarında bir şey :)
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatEllerine sağlık Musa abi araç gerçekten bir sokak canavarı olmuş.
![]() Bendeki kardeşinden selamlar.
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatTeşekkür ederim Nusret. Kusura bakma gözden kaçırmışım mesajını. Falcon gayet güzel bir amerikan modelidir. Sende de olmasına sevindim ![]()
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatMotoru açıkta sergilemeni tavsiye ederim Musa harika bir parça ... Modifikasyonda oldukça başarılı olmuş ve Gmp üretseydi aşağı yukarı böyle olurdu sanırım ... Eline sağlık ...
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformatMükemmel olmuş...
Re: "1964 Ford FALCON futura" Street Machine GMP transformat
Teşekkür ederim Serkan, bu anlamda ilk yaptığım modellerden. Motoru açıkta sergilemeyi düşüneceğim ama şuan zaten modelleri sergileyemediğim için ileri ki bir zaman kaldı ![]()
Teşekkür ederim ![]()
Re: "64 Ford FALCON " Street Machine (Son hali 2. sayfadadırHerkese merhabalar, modelin önceki halinden biraz farklı bir görünüm elde ettim ve artık bu model üzerinde çoğu anlamda bitti işim. Tabi sevgili Serkan'ın söyledikleri modeli değiştirmemde etkili oldu. Kısaca yaptıklarımı anlatıp fotoğraflara geçeceğim.
+Motor kaputunu çıkarıp, motoru mevcut pozisyondan biraz daha yukarı kaldırıldı. +Motor bloğunun içini ince levhadan kesip metal görünümü elde ettim ve motor için Roll Bar yapıldı. +Ön kısımı biraz daha alçaltıp daha vahşi bir görünüm elde ettim diyebilirim. +Arka stopların bulunduğu krom parçayı siyaha boyandı. +Arka kelebek cama ufak logolar eklendi. +Ve son olarak plaka yapıldı. Umarım beğenirsiniz, herkese bol modelli günler dilerim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: "64 Ford FALCON " Street Machine (Son hali 2. sayfadadırFalcon fena olmuş Musa ellerine sağlık. Çekimler de güzel.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: "64 Ford FALCON " Street Machine (Son hali 2. sayfadadırMusa bambaşka bir görünüme kavuşmuş. Emeğine sağlık.
![]()
40 ileti
• 4 sayfadan 2. sayfa • 1, 2, 3, 4
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |