-YAPIM AŞAMASI-
+ GMP Scale Cragar Black "Soft 8" 15" jant-lastik seti eklendi.( jantın orjınal hali modele uymadığı için jantın arka kısmına ufak bir modifikasyon uyguladım)
+ Jantları modele taktıktan sonra ön kısım biraz yüksek oldu.Bu sorunuda ön tarafın yaylarını keserek hallettim.
+ Modelin orjinal kırmızı boyası Metylan boya sökücü ile sökülüp boya için 320 numara zımpara ile zımparaladım.
+ Modele gerçek oto boyası olarak selülozik astar attıktan sonra 1200 numara zımpara ile sulu olarak zımparaladım.
+ Gövde kısımına mat füme , tamponlarına siyah üstü vernik uyguladım.
+ Dikkat edilirse motor kaputu ve bagaj bölümü üzerine vernikli siyah boya ile decal uygulandığı görülür.
+ Modelin motor kısımı çok vasat olduğu için ve bende gmp motorlar uygulamaktansa kendim bir motor tasarlayayım dedim ve ortaya resimlerdeki görüntü çıktı.
+ Yapım aşamasındaki motor resmi motorun ilk hali idi ve ben biraz değişiklik yapıp sonuç kısımındakine çevirdim.
+ Benim olmazsa olmazlarımdan iç mekan halısınıda yaptım.
+ Ve beni en çok uğraştıran kısım ise emniyet kemerleri oldu.Kemer tokaları ince telden şekillendirdim.Ve kemer kısmı ise eski bir şemsiye kumaşından elde ettim. (Aslında eski değildi ben ucundan parçaladım :) )
+ Ve egzoz kısımıda her zaman ki gibi uçlu kalem başlığından elde ettim.
+ Ön tamponun kendisinde bir çıkıntı olan plakalık kısımını Dremel ile zımparalayarak yok ettim.Ve orta kısımında bulunan SS logosunu aynı şekilde kaldırdım.
+ Far pimini folyo ile yok ettim.
+ Ve son olarak ön tampon karlığını elimdeki bir plastik levhadan yararlanarak yapıp gövde rengine boyadım.

-SONUÇ-

HERKESE BOL MODELLİ GÜNLER DİLERİM...