Model elime bugün ulaştı ve dikkatimi çeken iç mekanın çok sönük olmasıydı. Kutudan çıkartır çıkarmaz vitrine değil ameliyat masasına yattı.

Sonuç benim hoşuma gitti ve Porsche temasına yeni bir model eklenmiş
Buyrun resimler:
|
||
diecastr.com
|
||
1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERYetkili: BuRaK-B
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERModel için Serdar abiye tekrar teşekkürler.
![]() Model elime bugün ulaştı ve dikkatimi çeken iç mekanın çok sönük olmasıydı. Kutudan çıkartır çıkarmaz vitrine değil ameliyat masasına yattı. ![]() Sonuç benim hoşuma gitti ve Porsche temasına yeni bir model eklenmiş Buyrun resimler: ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTEREray on numara olmuş , yavan halinden tam bir Porsche iç mekanına dönüşmüş , eline sağlık =)
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTEREray boya harika olmuş emeğine sağlık..
![]() ![]() ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERBoyama süper olmuş..modelin havasını çok değiştirmiş.emeğine düşüncene sağlık kardeşim..
![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERHayırlısı olsun diyorum ve ardından ellerine sağlık diyorum dostum :) Modelin orjinal hali dediğin gibi çok sönükmüş ama senin dokunuşundan sonra model hayata geri dönmüş :))
![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTEREray hayırlı olsun kardeşim! NEŞTER işe yaramış resmen!
![]() ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERellerine sağlık Eray süper olmuş.
![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERSanatci kardeşim benim
![]() Harika harika ![]() ![]() Üretici firma görsün bunu feyz alsın ![]() Emegine saglık iyi günlerde sergile kardeşim ![]() ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERGayet başarılı bir uygulama olmuş... Dışarda iken çok fark edilmiyor ama parçalar modele girince aradaki fark çok net anlaşılıyor... Çok temiz bir boya uygulaması olmuş ellerine sağlık... Benim nacizane önerim direksiyon ve güneşlikleride renklendirmenden yana... İyi günlerde keyif ile seyireylensin....
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTERGüzel dokunuşlarla, mükemmel bir estetik elde edilmiş. Emeğinize sağlık, maşallah :)
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTEREray hem "ellerine sağlık" hem de "hayırlı olsun" diyorum.. Çok iyi iş çıkarmışsın..
![]() ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTER
Teşekkür ederim İlkem abi. ![]() ![]()
Re: 1:18 UT MODELS PORSCHE BOXSTER
Teşekkürler Deniz abi. ![]() ![]()
31 ileti
• 3 sayfadan 1. sayfa • 1, 2, 3
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |