sui_cast yazdı:Alsam mı almasam mı diye düşünürken ben piyasada kalmadı.. ne kadar düşündüysem artık![]()
Hayırlı olsun Güzel bir model..
300 tlye cabriosunu gördum hemen piyasa yapmışlar bu yazını görüp herhalde :D
|
||
diecastr.com
|
||
Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
21 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)Hayırlı olsun coupesi çok güzel cabriosuna nazaran güle güzel sergile
300 tlye cabriosunu gördum hemen piyasa yapmışlar bu yazını görüp herhalde :D ![]()
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)İlk başta cabrio düşünürken, sonradan coupe'ye dönmem iyi bir karar oldu gerçekten.. Teşekkür ederim..
Sanırım bahsettiğiniz ilanı bende gördüm. Dedim herhalde Autoart üretti de bizim haberimiz olmadı :)
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)Hayırlı olsun Berent.
Jantları hariç çok beğendiğim bir modeldir; indirime girdiğinde alamadığıma pişman olduğum bir modeldir ondan sonrada bir türlü sıra gelmedi. Şimdi sen paylaşınca yine içim kıpraştı :)) Bence cabrio yerine bunu alman çok daha iyi olmuş; çünkü bunun vitrinde duruşu çok daha güzel. İyi sergilemeler dilerim. ![]()
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)
Aynen, cabrio ilk etapta çok büyüleyici geliyor fakat uzun vadede coupe göze daha çok hitap ediyor. Jantlar evet sınıfta kalmıştır ne yazık ki bu modelde.. ama er ya da geç edinilmesi gereken bir model diye düşünüyorum.. Çok teşekkürler, hepimize bol modelli günler diliyorum ![]()
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)Rengi ile duruşu ile gayet başarılı bir modelleme... Çok sakin ama aynı zamanda yiyecek gibi bakıyor bence... İyi günlerde keyif ile seyireylenmesi dileği ile...
Çok teşekkürler, sağolun..
Re: Kyosho* Mercedes CLK DTM AMG Coupe (White)Kugu gibi bir model adeta, beyaz rengi ile sade ve asil gorunuyor
![]() ![]()
Olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim ![]()
21 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir |