|
||
diecastr.com
|
||
"1968" Chevelle SS 396 Pro StreetYetkili: BuRaK-B
18 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
"1968" Chevelle SS 396 Pro StreetArkadaşlar bu modeli daha önceden yapmıştım ancak Diecastr'de daha yeni paylaşma fırsatı buluyorum.Model herkes tarafından bilinen Welly üretimi 68 kırmızı chevelle.Zaten modeli bilenler üzerinde ne denli değişiklerin yapıldığını kolaylıkla anlayabilirler.Herkese bol modelli günler dilerim. :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son resatsirin tarafından, 07 Tem 2013, 21:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Sebep: İmla kurallarına uygun olmaması sebebiyle
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetEline sağlık Musa,gayet başarılı bir çalışma olmuş,zamanında ben de '68 Chevelle'i modlamıştım.
![]() ![]() ![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetSenin çalışmalarını iyi biliyorum , modellerinide :) Evet bende senin kırmızı chevelle ' i çok beğeniyorum , üzerindeki jantla motoru çok aradım ama bulmak imkansız artık.Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetMusa güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık! Güzel günlerde sergilensin!
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetMusa, ellerine sağlık harika olmuş. Rengi çok yakıştırdım , detaylar çok güzel. Güle güle sergile bu 1 of 1 modeli
![]() ![]() ![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro Streetteşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetEllerine sağlık Musa güzel bir çalışma.
![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetBeğenmene sevindim Serdar :) teşekkür ederim.
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetEmeklerinize sağlık arkadaşlar..
![]() ![]() ![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro Streetgayet güzel olmuş..kişiye özel amerikanını güle güle sergile..
![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetÇok başarılı olmuş.Emeğinize sağlık.
![]()
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro Streetçok teşekkürler :)
Re: "1968" Chevelle SS 396 Pro StreetMusa cok basarili bir calisma. Tebrik ederim cok begendim
![]() Bu chevelle hotrod uygulamari cok iyi oluyor. Yillar once Gokhan beyin ROD calismasinin fotograflarini gordugumde hayran olmustum. Onu var olan uretilmis bir model sanmistim. Ne aramistim. İkinizinde ellerine saglik. ![]()
18 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir |