|
||
diecastr.com
|
||
"1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Yetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
20 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Aynen Ahmet abi olmazsa olmazlardan benim için...Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Musa eline sağlık. Model çok şık, çekimler de öyle.
![]() ![]() ![]() ![]() --- Emre Erbaşar
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Charger modeli 'üçleme'si en çok yapılan veya yapılmak istenen seridir belki de...1968-1969-1970 yılları Dodge Charger'ları Mopar sevenler arasında ayrı bir yere sahip bence, koleksiyonumda yer alan 1969 Charger R/T siyah rengi ve kaslı kasasıyla vitrinde 'ben buradayım' demiştir her zaman. Bu model de harikaymış, benim önceliğim 1968 Charger'ı edinmek olacak ama bu model de çok cezbedici. Yeni Mopar'ın keyifle ve iyi günlerde sergilenmesini dilerim
![]()
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Değerli youmlarınız teşekkür ederim.Evet sizdeki 69 Charger bulunmuyor zaten şuanda 3'lemeyi tamamlamam için 69 kasasına ihtiyacım var benimde.Ama bu sorunuda yakında halledeceğim galiba :)
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Bana da oyle geliyor Musa kisa zamanda halledeceksin:)
![]()
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"Musa arkadaşım. Harika bir model. Sağol resimler için. Darısı başımıza demekten başka birşey diyemiyoruz.
Re: "1970 Dodge Charger R/T SE 440 Authentics Version"
Tesekkur ederim kardesim . Insallah seninde eline gecer ve bizlerle paylasirsin artik american muscle car severler zor bulunuyor
20 ileti
• 2 sayfadan 2. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir |