|
||
diecastr.com
|
||
Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionYetkili: BuRaK-B, REVOLUTION
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto Edition![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son Serdar Gökhan tarafından, 09 Haz 2013, 20:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Modelcilik bir tutkudur...
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionTek kelimeyle harika Serdar iyi günlerde sergile.
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionHayırlı olsun Serdar.. haberini Facebook'tan aldık, fotoğraflarını burada gördük
![]() ![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionHayırlı olsun ıyı gunlerde sergıle guzel model.
![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionSerdar abi hayırlı olsun.
Modele söylenecek birşey yok . ![]() ![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionHayırlı olsun Serdar.
Siyahı benimde alacaklarım arasında olan bir model. ![]() ![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Sport EvolutionSerdar hayırlı olsun! BMW konusunda senide yanımızda görmek güzel
![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionSerdar abi hayırlı olsun, çok detaylı ve klas bir model.
![]() ![]()
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionHayırlı olsun, güzel günlerde sergileyin :)
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionOlmazsa olmaz bir model edinmişsin Serdar. Güzel günlerde sergilensin, ama bu E30'ların serisini tamamlamadan olmuyor, onu da belirteyim.
![]() --- Emre Erbaşar
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionForumun klasiklerinden... Güzel bir model... Ben siyahını daha çok seviyorum bu modelin... Umarım renk temasınıda yapmışsındır yada yaparsın umarım... İyi günlerde keyif ile seyireylemen dileği ile...
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionHepinize Ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
![]() ![]() ![]() ![]() Modelcilik bir tutkudur...
Re: Autoart BMW E30 M3 Evolution Cecotto EditionHayırlı olsun kardeşim güzel bir model güzel kareler çıkmış ortaya ....
22 ileti
• 2 sayfadan 1. sayfa • 1, 2
Kimler çevrimiçiBu forumu görüntüleyenler: Google [Bot] ve 5 misafir |